Графички карти

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Или можеби е тоа Јовче на повеќе јузери, па си праи муабет сам со себе :P

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
ХАхаха да ти кажам право и јас помислив на тоа :pos2: зелено за забелешката!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ne be salam ste,ne sum jas,ako ne vervite pisete po pp ke vi dadam facebok od detevo i prajte muabet ili msn so sakate,to rabota jas ke si igram so sto juseri i ke pram muabet.:

NetworX

Кретен
Член од
9 ноември 2009
Мислења
252
Поени од реакции
19
@oliver Јас те поддржувам потполно во одлуката со i7 + GTX260 дури мислам дека би требало да земеш GT220 или нешто по слабо зашо многу е јака таа графичка за i7.
Кажи му на газдата на фирмата каде што работи татко ти да ти ја позајми quadro-то и пробај пушти некоја игра па кажи ни како идеше :)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
A da si zemam eden i7 i edna GTX 260
Ne e poubo
:nesvest:
А да престанеш да бидеш Nvidia фан и нивни адвокат? И да го погледнеш постот на Frasier

и Xak е во право, више не се замарам да одговарам на вакви постови :nenene:
:salut:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
:nesvest:
А да престанеш да бидеш Nvidia фан и нивни адвокат? И да го погледнеш постот на Frasier

и Xak е во право, више не се замарам да одговарам на вакви постови :nenene:
:salut:
Aj ti ne se zamaras povejke,ami jas od pon do petok,nvidia quadro fx5800,celo vreme taa samo vo um mu e.ATi bile slabi ova ona.:D

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1
Земи си BenQ или Asus монитор, далеку се посоодветни и полесни на очи од префорсираните Самсунг кои имаат бои како да гледаш цртан филм,нерални прејаки и исто такво позадинско осветлување. Како капак на сето тоа стави ја повисоката цена. Друга работа зашто треба да земеш 5750 е DX11 сите драјвери у иднина ќе се фокусираат за DX11 двете компании Нвидиа и Ати ќе ги оптимизраат најдобрите драјвери за новите игри кои секако ке бидат правени на DX11 основа. За снагата на картицата у новите игри не е баш најдобра но немора све да играш на максимум нели? поготово не кога се работи за лоу/мид енд конфигурација. Постојат и сетинзи во игрите така да земи ја и не се секирај.

Додатен совет, не мењај резолуција (освем онаа природната) на ефтин монитор скоро никогаш! подобро намали го сетингот у играта.
друже јас ти препорачувам да не земаш BenQ монитор зошто се срање.
подобро земи Haier него BenQ.
ама ти си знаеш

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
друже јас ти препорачувам да не земаш BenQ монитор зошто се срање.
подобро земи Haier него BenQ.
ама ти си знаеш
Evo go i ovaj drugiov Haier.

Poubo reci zemi eden od naskolo pod miska i teraj:D.

NetworX

Кретен
Член од
9 ноември 2009
Мислења
252
Поени од реакции
19
@ortak ова го кажа на шала или??

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Колку да се каѓе нешто, онака без ниеден аргумент али нема везе не треба човек да се замара со секој пост :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Какво срање до сега nVidia нас ни сервирала.Кога ќе се сетам каква беше ситуацијата пред 3 години и сега немаше шанси да поверувам дека nVidia ќе падне на ова дереџе.АТИ со само една серија на графички успеа да ја престигне nVidia и да ја направи смешна.Незнам што да очекувам од 6 серијата на АТИ.

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
како што гледам на сликата погоре.. GTX 465 ~ GTX 275 :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom