Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.146
- Поени од реакции
- 8.110
Treta liga igral vo ptolomoida i bil najdorab strelec so 27 golovi sega go barale vo verija vo 2 liga so odlicna ponuda finasiska no ima problem so dkoumentite i mu barale bugarski pasos pa za toa najverojatno ako Pelister mu ponudi dogovr ke ostani kaj nas inaku od toa sto se rasprasav dobar igrac bil so dobra realizacija i pred se golem trkac i borben za sekoja topkaМислам дека втора лига играше ама не сум сигурен. Пред да оди таму играше за 11ти октомври. Инаку доста борбен играч со добра реализација. Малку послаба страна му е то шо оди многу остро во дуели и често знај да повреди противнички играч. И знам дека е на проба и ништо не се знај. Ако му понуделе договор најверојатно ќе прифати, а ако не ќе се врати во Грција да игра.
Баш тој...http://www.facebook.com/dejan.blazevski.98
томасино овој велиш за Турново потпишал???
ако е во форма како таја полусезона шо ја изигра кај нас..тогаш е еден од најдобрите фудбалери во нашето првенствоБаш тој...![]()
мене искрено не ми се бендисва Главевски, ама ако му пукни на Вардар еден мн ќе бидам среќенДенес на клуб му се приклучи(во тренизите) и последното засилување за овај преоден рок повратникот Благојче Главески !Inaku 1-0 vodime po prvite 45 minuti protiv 11 Oktomvri so golot na caki od penal !Vo vtoroto poluvreme treba prvite minuti da gi odigra i glaveski![]()
ФК.Пелистер БитолаДенес на клуб му се приклучи(во тренизите) и последното засилување за овај преоден рок повратникот Благојче Главески !Inaku 1-0 vodime po prvite 45 minuti protiv 11 Oktomvri so golot na caki od penal !Vo vtoroto poluvreme treba prvite minuti da gi odigra i glaveski![]()
Да и на 22ри со Тетекс во Охрид.гледам на макфудбал пиши дека утре со Брегалница се игра пријателска во Штип..точно е?
avgust bi trebalo rakometot da ppocniЗа ракомето нема нешто бе луѓе ???