Team - Cech, Ferreira, Cahill, Luiz, Ivanovic, Mikel, Lampard (captain), Marin, Hazard, Ramires and Lukaku
Subs - Piazon (Hazard), Kevin De Bruyne (Ramires), Kakuta (Marin), McEachran (Lampard), Essien (Mikel), Hutchinson (Ivanovic), Turnbull (Cech).
Можен состав за ова сабајле.
Chelsea team to face Seattle Sounders (4-2-3-1): Hilario; Ivanovic (c), David Luiz, Chalobah, Ferreira; McEachran, Mikel; Benayoun, Hazard, Marin; Lukaku.Јас пак на овој налетав.
Chelsea XI: Hilario, Ivanovic, Luiz, Ferreira, Chalobah, Mikel, Hazard, McEachran, Marin, Benayoun, Lukaku.
- Subs: Essien, Ramires, Lampard, De Bruyne, Cahill, Hutchinson, Kakuta, Piazon, Blackman, Kane, Saville.
Му фали само искуство,поради тоа позајмица за него и за МекЕкран би биле супер опции. Продажба никако. За одење останаа Малуда и Калкута.Вие сте луди доколку го продадете или пратите на позајмица
Марин имаше пад на формата во Вердер некое време па минатата сезона пак се врати во добра форма. Како што гледам расположен е и многу мотивиран, а и сигурен е дека ќе биде стартер во Челзи, си набил самодоверба веќеОд ова што гледам фала богу Челзи доби добри крила во Марин и Хазард посебно овој вториов е муња брз.
Искрено типот го немам ни гледано,знам дека беше таленитиран на менаџерот Ваљда ќе ни се погоди и тој бразилец после Луиз и Рамче. Уште Хулк да дојде и да заокружиме.Марин имаше пад на формата во Вердер некое време па минатата сезона пак се врати во добра форма. Како што гледам расположен е и многу мотивиран, а и сигурен е дека ќе биде стартер во Челзи, си набил самодоверба веќе
Што е со Оскар од Интернационал, навистина плативте 32 милиони евра?
Беше но не долго, после повредата и му требаше многу време да се врати во форма, инаку да сигурно дека ќе биде подобар од Калу и МалудаЗа Марин знам дека беше повреден бајги време во Вердер. За разлика од Калу и Малуда мислам бољи ќе биде,иако времето ќе покаже.
Добар е,иако ова не е вистински тест еве и асистенција до Лукаку имаше. Ми се допаѓа што очигледно не е себичен на терен.Беше но не долго, после повредата и му требаше многу време да се врати во форма, инаку да сигурно дека ќе биде подобар од Калу и Малуда
Еве го со малку среќа постигна гол