- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
зајми ме 4-500 евра за постапката - ич не му се мисламПа ако тоа ти е желба, земи си бугарски пасош и фаќај патот, слободен си..............
зајми ме 4-500 евра за постапката - ич не му се мисламПа ако тоа ти е желба, земи си бугарски пасош и фаќај патот, слободен си..............
Оди кај Драги каров, нема ни да те зајми, грант ќе ти ги даде, само пиши се булгарин............зајми ме 4-500 евра за постапката - ич не му се мислам
А да заборавив..кога старите ке им бидат за перење новите ке ги носатСите тројца пиво кај сакате, ако ми најдете изјава на било кој, министер, заменик министер, премиер, претседател или ношпал во која изјавуваат дека старите униформи, или оние со наметката ќе се исфрлат од употреба.
ЧИТАЈТЕ пред да зимате мислења од форум здраво за готово.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 01:35 ---
Па ако тоа ти е желба, земи си бугарски пасош и фаќај патот, слободен си..............
не знам кој ти е овај ама не ми е до мајтапОди кај Драги каров, нема ни да те зајми, грант ќе ти ги даде, само пиши се булгарин............
Ношпал... сељандура
аааааа да и ја заборавив, на форумов има повеќе wanna be тролови отколку нормални луѓе кои знаат да одговорат на прашање.А да заборавив..кога старите ке им бидат за перење новите ке ги носат
Затоа си ти тука да не подучиш на ФОРУМ, од прва рака сите инфоа ги имаш.Сите тројца пиво кај сакате, ако ми најдете изјава на било кој, министер, заменик министер, премиер, претседател или ношпал во која изјавуваат дека старите униформи, или оние со наметката ќе се исфрлат од употреба.
го знаеш добро кој е, ако веќе ти нема свршено работа прогуглај го, ќе се најдете ќе ти заврши работа, такви благонадежни бугари како тебе има, он им помага.не знам кој ти е овај ама не ми е до мајтап
Јас само си кажав дека не ми будат емоции новите,не можам да се поврзам или препознаам со истите, а дали биле летни или зимски или не ја исфрлуваат од употреба некако ми е во втор план. Друга работа е што старите со нивите никакви доприни точки немаат. Ајде сваќам малце да ги олеснеа, материјалот да го сменеа, да го направат поиздржлив за во лето, ама ова е скроз друга униворма. Ке се збуни некој странски делегат што дошол во зима и лето, ке си речи друга држава е, и гарант прво што ке помисли е дека слетал Софија наместо Скопје.Сите тројца пиво кај сакате, ако ми најдете изјава на било кој, министер, заменик министер, премиер, претседател или ношпал во која изјавуваат дека старите униформи, или оние со наметката ќе се исфрлат од употреба.
Што значи дека твоето претходно мислење и овоа се различни, од исфрлање во употреба ќе се користеле многу малце.Затоа си ти тука да не подучиш на ФОРУМ, од прва рака сите инфоа ги имаш.
Човече, овие униформи ќе ги користат гардисти при менување на знамиња пред Собрание итн и пречек на странски дипломати.
Да, нема да бидат заменети туку на т.н. комитски униформи ќе им биде намалена нивната употреба, кои за воља на вистината се далеку порепрезентативни од овие све ми боје лепо стоје ала дворски шут.
Еве ви го уште еднаш мислењето на дечкото, по што се слични униформиве, најдете ги сличностите, во боите ли, во капите ли, бо елеците ли, во што се слични?Мора да се изедначиме со вистинската мајка
Шо да трубиме бе напразно кога не мојш ти да сфатиш дека овие униформи не ми/ни(на дел од нас) будат емоции. Не ги споредувам со никој само едноставно не гледам некакво значење во нив,освен правење со сила нешто шо не сме...Што значи дека твоето претходно мислење и овоа се различни, од исфрлање во употреба ќе се користеле многу малце.
Не треба многу, само треба малце да разлисташ, за да не си го мењаваш мислењето на секои 10 минути.....
И уште не добив одговор, каде се слични униформиве со бугарските, или сликата постирана претходно се изгуби наназад а сеа ќе трубиме напразно.......
А море Бозо, кое мислење сум сменил?Што значи дека твоето претходно мислење и овоа се различни, од исфрлање во употреба ќе се користеле многу малце.
Не треба многу, само треба малце да разлисташ, за да не си го мењаваш мислењето на секои 10 минути.....
И уште не добив одговор, каде се слични униформиве со бугарските, или сликата постирана претходно се изгуби наназад а сеа ќе трубиме напразно.......
Извини вака, ама поглуп одговор од овоа, не ми будат емоции незнам каде можам да сретнам.Шо да трубиме бе напразно кога не мојш ти да сфатиш дека овие униформи не ми/ни(на дел од нас) будат емоции. Не ги споредувам со никој само едноставно не гледам некакво значење во нив,освен правење со сила нешто шо не сме...