Се смее омо ди мерда племето циганско да му го ебем...
Него штом ќе најдете видео од пресот на Ибра дајте го, сигурно ќе сере нешто за Галијани ..
Го сакате и Пападопулос од Шалке.
IBRA: "I'm happy of having joined Milan, they gave me my smile back just like I said back in that time. This was my choice, no one at Milan influenced me to join PSG. I've nothing negative to say about Milan. I wish them luck in everything. I'll always have great memories of Milan, Milan will always stay in my heart"
Tвое мислење за него ??
И некој друг што прати Германско, ја знам само за типов дека има глава голема ка шпорет !!
Со неговите 20 години уште сега е многу добар, со глава исто опасен од нафрлени, ме потсеќа на Лусио, и што е важно има јајца и голема храброст и покрај 20 годишната возрастTвое мислење за него ??
И некој друг што прати Германско, ја знам само за типов дека има глава голема ка шпорет !!
Добар сарказам на ИбраIBRA: "I'm happy of having joined Milan, they gave me my smile back just like I said back in that time. This was my choice, no one at Milan influenced me to join PSG. I've nothing negative to say about Milan. I wish them luck in everything. I'll always have great memories of Milan, Milan will always stay in my heart"
Кога Галијани ќе рече дека некој фудбалер ќе остане во Милан, тоа значи дека ќе остане се додека не стигне примамлива понуда....Galliani: "We will definitely not sell Robinho".
Со гатање се бавиш професионално или само по форуми?Иначе кој и да дојде, титула не глеаме у наредни 2-3 години така да сеедно е.
Имам сертификат добиено. Да не сакаш бројче нешо?Со гатање се бавиш професионално или само по форуми?
Дај немојте со вакви муабети. Па ако еден тим зависи само од 2ца играчи тури му прстот на таков тим. А Милан од кој го следим независел од никого. Бастен, Веа, Шевченко, Кака, Малдини .. и пак Милан беше шампион.Добар сарказам на Ибра
Иначе кој и да дојде, титула не глеаме у наредни 2-3 години така да сеедно е. Ај барем на менаџер сега ќе е интересно да играш со Милан.
Па не зависи само од двајца али кој и да дојде нема да биде на нивото на Силва и Ибра. Исто ко да им ги земеш Пујол и Меси на Барселона, нормално дека Реал ќе бидат у предност за титули. Јувентус само се засили летово а Милан се направи послаб така да тоа е.Дај немојте со вакви муабети. Па ако еден тим зависи само од 2ца играчи тури му прстот на таков тим. А Милан од кој го следим независел од никого. Шевченко, Кака, Малдини .. и пак Милан беше шампион.
Не, ќе те контактирам преку ПП.Имам сертификат добиено. Да не сакаш бројче нешо?