Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.443
Се смее омо ди мерда племето циганско да му го ебем...

Него штом ќе најдете видео од пресот на Ибра дајте го, сигурно ќе сере нешто за Галијани ..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Се смее омо ди мерда племето циганско да му го ебем...

Него штом ќе најдете видео од пресот на Ибра дајте го, сигурно ќе сере нешто за Галијани ..

IBRA: "I'm happy of having joined Milan, they gave me my smile back just like I said back in that time. This was my choice, no one at Milan influenced me to join PSG. I've nothing negative to say about Milan. I wish them luck in everything. I'll always have great memories of Milan, Milan will always stay in my heart"

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.389
Поени од реакции
26.380
Го сакате и Пападопулос од Шалке.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.443
Го сакате и Пападопулос од Шалке.

Tвое мислење за него ??

И некој друг што прати Германско, ја знам само за типов дека има глава голема ка шпорет !! :pos:

IBRA: "I'm happy of having joined Milan, they gave me my smile back just like I said back in that time. This was my choice, no one at Milan influenced me to join PSG. I've nothing negative to say about Milan. I wish them luck in everything. I'll always have great memories of Milan, Milan will always stay in my heart"
:love:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Tвое мислење за него ??

И некој друг што прати Германско, ја знам само за типов дека има глава голема ка шпорет !! :pos:

Дечкото е Јап Стам....

Можда изгледа шашаво али функционира!

Шала на страна,има страшен потенцијал.Не е уште светска класа ама со големи шанси да постане.Фергусон го бараше знам а веројатно и уште е заинтересиран,а знаеме Фергусон каков осет има за играчи.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.389
Поени од реакции
26.380
Tвое мислење за него ??

Со неговите 20 години уште сега е многу добар, со глава исто опасен од нафрлени, ме потсеќа на Лусио, и што е важно има јајца и голема храброст и покрај 20 годишната возраст

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.051
Поени од реакции
6.993
Добар сарказам на Ибра :icon_lol:

Иначе кој и да дојде, титула не глеаме у наредни 2-3 години така да сеедно е. Ај барем на менаџер сега ќе е интересно да играш со Милан.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Galliani: "We will definitely not sell Robinho".
Кога Галијани ќе рече дека некој фудбалер ќе остане во Милан, тоа значи дека ќе остане се додека не стигне примамлива понуда....

То треба да ви е јасно!

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Добар сарказам на Ибра :icon_lol:

Иначе кој и да дојде, титула не глеаме у наредни 2-3 години така да сеедно е. Ај барем на менаџер сега ќе е интересно да играш со Милан.
Дај немојте со вакви муабети. Па ако еден тим зависи само од 2ца играчи тури му прстот на таков тим. А Милан од кој го следим независел од никого. Бастен, Веа, Шевченко, Кака, Малдини .. и пак Милан беше шампион.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.051
Поени од реакции
6.993
Дај немојте со вакви муабети. Па ако еден тим зависи само од 2ца играчи тури му прстот на таков тим. А Милан од кој го следим независел од никого. Шевченко, Кака, Малдини .. и пак Милан беше шампион.
Па не зависи само од двајца али кој и да дојде нема да биде на нивото на Силва и Ибра. Исто ко да им ги земеш Пујол и Меси на Барселона, нормално дека Реал ќе бидат у предност за титули. Јувентус само се засили летово а Милан се направи послаб така да тоа е.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ајде да речемо дека ваке ќе е тимот (менаџер)

Абате - Мексес - Роландо - Коларов
Монтоливо - Амброзини - Боатенг
Кака
Џеко - Пато

И што праемо сега ?
Да се поклопат коцките, Џеко да растури а Кака да ја игра 2007 сезона. Затоа немојте со тоа титула негледаме наредни неколку години :)

Kajgana Shop

На врв Bottom