Пинк 15 - Македонија

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Лелеее... не еден туку 4 Пинк канали, Преродбата продолжува надградена и проширена
Види другар, јас порано многу ги сакав Пинк каналите бидејќи имаше шпански сапуници и тоа Фарма и Велики Брат, ама сега кога даваат турски серии и оние дебелине свињи во Академија дебели воопшто не ги сакам. Боље да стават ХРТ 1 и 2 одколку Пинк. Ама секако има и некои луѓе љубители на турбо фолк и затоа го обожаваат Пинк и бараат да го пуштат. Пинк пред неколку години беше закон, а сега е 0. :tapp:

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
А како тоа во западна Македонија кај мои роднини, комотно може да се гледаат сите Pink (Шит) канали ?
Јесте дека таму закони тешко владеат, ама ова СРД белким работи нешто ?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
А како тоа во западна Македонија кај мои роднини, комотно може да се гледаат сите Pink (Шит) канали ?
Јесте дека таму закони тешко владеат, ама ова СРД белким работи нешто ?
Има оператори што на диво реемитуваат канали. На пример, порано кога Телекабел го реемитуваше на диво Пинк Плус, СРД го казни и ги одзема сателитските ресивери со кои се реемитуваа каналите.

Или пак твоите роднини имаат Тоталтв(како мене) и ги гледаат Пинк каналите преку сателит.
Satellite:Eutelsat 16A
Package: Totaltv
Encryption: NDS Videoguard

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Има оператори што на диво реемитуваат канали. На пример, порано кога Телекабел го реемитуваше на диво Пинк Плус, СРД го казни и ги одзема сателитските ресивери со кои се реемитуваа каналите.

Или пак твоите роднини имаат Тоталтв(како мене) и ги гледаат Пинк каналите преку сателит.
Satellite:Eutelsat 16A
Package: Totaltv
Encryption: NDS Videoguard
Немаат TotalTV, имаат некоја локална кабелска. Знам и Viva од Германија ја имаат, а она повеќе не смее да се емитува.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Немаат TotalTV, имаат некоја локална кабелска. Знам и Viva од Германија ја имаат, а она повеќе не смее да се емитува.
Ти викам, на диво емитуваат. Некои и ХРТ1 и ХРТ2 ги даваат на диво, па дури и Pink Action и Pink Movies и RTL HR.
Ќутете и гледајте додека трае. :D

Член од
8 октомври 2009
Мислења
786
Поени од реакции
389
Телекабел и сега на диво емитува српски превод на некои од каналите...
Според законот или треба да платат македонски превод, или да не емитуваат никаков.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Телекабел и сега на диво емитува српски превод на некои од каналите...
Според законот или треба да платат македонски превод, или да не емитуваат никаков.
Тоа е ситна мува.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.962
Поени од реакции
8.306
Што ќе му нов канал на овој газдава од Пинк не ми е јасно ,зар не му е доволно што има еден куп канали Пинк на просториве на бивша југославија

Што е премногу ,премногу е

Подобро ќе беше тие пари да ги искористи да направеше нешто со каналот кој му беше во Македонија да го средеше како што треба и да им даваше плата редовно на вработените

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
уште еден селски канал во етерот
Ќе се емитуваат повеќе серии, нема мислам да има толку турбо фолк.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 22:07 ---
Што ќе му нов канал на овој газдава од Пинк не ми е јасно ,зар не му е доволно што има еден куп канали Пинк на просториве на бивша југославија

Што е премногу ,премногу е

Подобро ќе беше тие пари да ги искористи да направеше нешто со каналот кој му беше во Македонија да го средеше како што треба и да им даваше плата редовно на вработените
Тој канал ќе биде на местото на Авала Телевизија(утре се затвора).

kibs656

Search Womans from your town for night
Член од
17 мај 2010
Мислења
58
Поени од реакции
40
Тој канал ќе биде на местото на Авала Телевизија(утре се затвора).
На кој број ти е тој канал Авала - пинк ?

Kajgana Shop

На врв Bottom