zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
Хаха, се прашува ли за ова ?? Поубаво е да ја смениш за нова, а и ретко веке кој лепи гуми. Нова си е нова и 200 ден. е.Ми се дупна гумата... Колку е една или подобро е да ја залепам? на скот аспект 50
Ми е жал да ја сменам гумата, точакот ми е 1 месец и срце ме боли. А за лепење на другар дедо му ке ми ја залепи...Хаха, се прашува ли за ова ?? Поубаво е да ја смениш за нова, а и ретко веке кој лепи гуми. Нова си е нова и 200 ден. е.
Како ти е жал, што има врска тоа со точакот ?? Може да ја залепиш но може и пак да ти диши од истото место. Затоа најдобро ти викам купи си нова внатрешна, 5 минути работа е. Ништо нема да му биде на точакот, само се менува внатрешната гума и плус ке добиеш нова подобра него ли таа што ја носи фабрички. Не се грижи надворешните гуми истите ке ти останат.Ми е жал да ја сменам гумата, точакот ми е 1 месец и срце ме боли. А за лепење на другар дедо му ке ми ја залепи...
од 3 до 4000 ден и тоа ако има некое добро делче мада тешко и тоа е многу.Шо мислите за точачево?
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=62935
Која му е реалната цена?
Ми треба чисто за на асфалт. Ми се смачи од кинески ујдурми - де шалтерот се заебал, де кочницата откажала, де воланот се извртил...
Mене ми личи на челик нека не те лаже бојата. А и да е алуминиум мн малце ја дига цената зашто е стар модел.Аман бе... Ами дека алуминиумски рам? Или џабе?
По варот, се познава кога ке го подчукнеш со прст по звук се познава, а навејќе по тежината доста е полесен од челичните.Ме зачуди искрено... А што би препорачал секнд хенд за околу 9000?
едит - А како да препознавам кој е алуминиумски, а кој челик?