9GAG

Што мислите за 9GAG?

• Вкупно гласачи
    79

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Имаше ептен смешни работи порано, сега најмногу е репостови.
И тоа шо замараат со ова што го вика Дистопиан
Многу го тупат со постови со политичка содржина (пацифизам, либерализам, космополитизам) а тоа е досадно и воопшто не е смешно.
И да ги додадам убер глупавите постови за тоа колку била досадна ники минај, колку биле глупави твајлајт, џастин бибер и кол ми мејби.
Се што имам разбрано за овие идиоти е преку 9gag премногу замараат со нив.
Сега го отворам еднаш на ден, скролам набрзина, ако се најде нешто асално....

п.с. И оној од how i fucked your mother барни, уопште не ми е интересен.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
дека постот на влијателен доби 3 лајка у иста секунда :D

иначе не го посетувам, го посетувам 4chan, троа поретко во последно време.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
а што е тое 9 гаг со црвено срце,
еве јас признавам,друго сем Кајгана не сум отворил (и не знам многу)
па ни тоа вејзбук што го спомнувате и твитер незнам што чудо е
но и ова со вас ми е доволна занимација ,друга не ми треба,а тоа во ова време и многумина го немаат,не секаде има интернет и компјутер,посебно кај моја генерација ако не биле децата студенти можеби и јас не ќе сум знаел што е Кајгана. Што мислите некој малтерџија од паланечко кој сем мистрија и четка, и крпа околу вратот знае за ова ваше 9 ГАГ со срце.
Или чека да се спружи во кревет порано,оти утре уште во мугрите тргат автобусите од Псача и Романовце да ги донесат овде на скелињата кој им значат живот а понекогаш и СМРТ. Таков е животот.За некого тежок.

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
но и ова со вас ми е доволна занимација ,друга не ми треба,а тоа во ова време и многумина го немаат,не секаде има интернет и компјутер,посебно кај моја генерација ако не биле децата студенти можеби и јас не ќе сум знаел што е Кајгана. Што мислите некој малтерџија од паланечко кој сем мистрија и четка, и крпа околу вратот знае за ова ваше 9 ГАГ со срце.
Или чека да се спружи во кревет порано,оти утре уште во мугрите тргат автобусите од Псача и Романовце да ги донесат овде на скелињата кој им значат живот а понекогаш и СМРТ. Таков е животот.За некого тежок.
Еми и нас не ни е лесно!:oops:

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Да, и тоа одамна.

Но, сепак овие newfags појма немаат од хумор.

Во последно време преовладуваат постови за SWAG'от , потоа одиме со The Avengers, па Twilight, па кучиња и мачиња (што крајно ме нервира кога ќе видам некој пост со слатко животинче).

Сега постовите се повеќе од 60 % истите, или repost како сакате.

O

Orion.

Гостин
Веб страна исполнета со смешни, и саркастични сликички, нешто налик темата ,,фото хумор и интересни фотки,, на кајгана :)

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Срање е. Служи само за тапа фаци да мислат дека се влезени у шемата.
Сајтот е доказ дека секоја ретарда може да постигне нешто, као на пр. да постне нешто на сајтов.
И дај стај опција срање.

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Може да се најде по 1 на 100 постови што е интересен. А your childhood was awesome постовите се срањеее. кој кур фактор се овие што постираат да кажуваат дали детството ми било супер според тоа дали сум имал нинтендо...

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
*​
Не следам вакви работи...​

Добро е, имало нормални... барем добро се држиме сега за сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom