Јас мислам Касано, а ништо чудно и двајцата.Кој е следен? Робињо или Касано?
Кјарот е како што кажа откачување на плата, и носење на друг помлат напаѓач на кој ќе можеме да сметаме 4-5 сезони барем.. Нормално со помала плата од таа на Ибрахимович.. Зошто ако не го продаеа тешко дека в година ќе можеа да ги вратет парите од него, а неговата плата ќе си течеше и течеше.. За овој ич не ми е криво, ама Силва дур не се донесит еден стопер и дур не видам дали мојт пола од то шо го можеше Силва ќе ми е криво.. Вистина не си ојде Малдини, ама кога го гледав како игра во тандем со Бонера ми се чинеше дека е МалдиниДа башка Гатузо не го кажува тоа као навреден туку како една реалност, и Неста одамна кажа дека неможе да го издржи темпото на игра што го бара Серија А.
Него мене една работа му е чудна...за Ибра добивмае 20м во кеш плус околу 5м од бонуси...со оглед на фактот дека во наредните 2 години треба да им исплатиме 16м евра на Барса....што к*р иаме ние од овој трансфер освен откачување од плата?
За Ибра е 24 милки+бонуси.Да башка Гатузо не го кажува тоа као навреден туку како една реалност, и Неста одамна кажа дека неможе да го издржи темпото на игра што го бара Серија А.
Него мене една работа му е чудна...за Ибра добивмае 20м во кеш плус околу 5м од бонуси...со оглед на фактот дека во наредните 2 години треба да им исплатиме 16м евра на Барса....што к*р иаме ние од овој трансфер освен откачување од плата?
Имаме уште 2 рати вкупно 16 м 2х8 во наредните 2 лета.За Ибра е 24 милки+бонуси.
Имаме уште една рата а таа ќе ја платиме следното лето.
Платата на ибра го кошташе Милан некаде околу 20тина милиони со тие даноците. ( Од сезона)
Му било понудено нов договор со помала плата,не сакал да прифати.
Па прерачунај колку заштедил Милан.
Сегашните плати на сите играчи изнесуваат 80 милиона,минатата беа 160 милиона а во 2006/7 некаде околу 210 милки.
Уште една рата остана да се плати,за ова лето ја платија пред некое време.Имаме уште 2 рати вкупно 16 м 2х8 во наредните 2 лета.
За платата напишав како што гледав.
Ама моментално освен ослободување од неговата голема плата друго ништо не добиваме.
exlusivly sky confirmed that allegri and gallani told berlu they should sell ibra couse he is becoming to selfish and allegri wanted to be NOT IBRA DEPENDET.
и после нека си ебе мајката све ако останат сакатите у нападот на милан пато и робињоЈас мислам Касано, а ништо чудно и двајцата.
Игравме против барса без 3-4 првотимци....дали изгубивме 5-0??? зашо толку претерувате... Јуве имал боље клупа???? боже сачувај...Јуве освои со само 4 бода предност ...и осови поради фактот што милан цело време имаше повредени играчи а Јуве цела сезона ја играше со прв тим.....Zosto lanskiot chelsea e pojak od lanskiot milan? Zatoa sto igraa finale bez terry,ivanovic i merieles i pak go osvoia. Zamislete na milan sto kje mu se desi protiv bilo koja ekipa da igraat Yepes i Bonera i Muntari prv sostav u Finale na LS... pa mislam deka 5-0 kje sme izgubile (od bayern na primer). A i toa(klupata) e pricina zasto juventus na kraj ja osvoi titulata a ne nie. I kje ve molam prestanete so muabetite deka sme imale mnogu igraci povredeni bla bla. Ne e toa izgovor za edna losa sezona. Nie na klupa imavme solidni napagaci, nisto povekje.