ШОКАНТНО: 23 годишниот Димитар од Неготино ја убил својата мајка и објавил на Facebook

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
каков човек треба да си за да ја убиеш СООПСТВЕНАТА МАЈКА. - Мајка која те родила те гледала и се жртвувала за тебе ЦЕЛ ЖИВОТ?

нема збор со кој може да се опише настанов

Член од
4 јули 2012
Мислења
153
Поени од реакции
79
Пружам ти рака , професионалец си. Доаѓаш на темата сереш големо гомно , се собират муви и се жалеш .

Така ве тренират за вртење маабети?
jas samo sakav da vi kazam deka postojat i hrstijanski radikalisti niz mk ;)
no ti se stavas vo grupata na "muvite"

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Мрш бре да ви ебам племето инцестоидно планинарско. Што кур секоја тема ја извртувате.

Незнам зашто модераториве не банираат тоа гомната што почнаа да мешаат религии.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
jas samo sakav da vi kazam deka postojat i hrstijanski radikalisti niz mk ;)
no ti se stavas vo grupata na "muvite"
Е сеа мислам дека комуницирам со муслимански бот ..

Јасно ти е зашо го употребив треминот гомно и мува ?
И од дека овој е христијански радикал бре чук ?!?!?! Шо има веза овоа со религија јеботе ?

Член од
21 мај 2012
Мислења
296
Поени од реакции
59
Е сеа мислам дека комуницирам со муслимански бот ..

Јасно ти е зашо го употребив треминот гомно и мува ?
И од дека овој е христијански радикал бре чук ?!?!?! Шо има веза овоа со религија јеботе ?
a sto imase vrska ubistvoto kaj smilkovsko? so koe pravo go izmesavte so religija?
ostavia li nekakva poraka ubijcite? ne
epa zosto gi izmesavte so religija?

T

templar55

Гостин
Ве молам сите сфатете го абу бакр ... он е само едно ниско човечко суштество кое верува у бљувотина и му е очајно потребно внимание.
Немој да ве изненади ако почне да постира во подфорум љубов и секс за неговите 72 девици.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
a sto imase vrska ubistvoto kaj smilkovsko? so koe pravo go izmesavte so religija?
ostavia li nekakva poraka ubijcite? ne
epa zosto gi izmesavte so religija?
Како бе шо имаше ?? Радикали ги убија у името на твојто имагинарно драгарче алах.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
искрено мене ми е жал за дечково.

Татко му умрел, многу го погодило, има многу збунети луѓе на земјава, чувствата измешани, состојбата тешка, мајкаму хигиеничарка а татко им ги одржувал колку толку у живот како стоматолог.
Е сега ја гледал мајкаму секој ден со други.. а вели не отишла на гробот на татко му.

Чувство на неправда, на омраза, и не можете да судите вие кога не сте биле во таа состојба.
Да згрешил, и тоа е најлошо нешто што можел да направи.

Ама се дешаваат и такви работи, не дај боже вие да се најдете во таква ситуација.
И имајте на ум дека сите сме различни и реагираме различно со различен интензитет на чувства на различни работи.

Тоа што го пишал тоа на фејсбук го направил од очај, не од среќа.
Иронично и саркастично..

Мислите така е тоа лесно цел живот те чувала мајка ти да решиш да ја заколеш, значи имал голем мотив кој за него имал смисла. И соочен бил да ги сноси последиците. Односно се откажал од ебениот живот...- а се гледа дека работел на себе си, имал цел, кикбоксер, убаво изграден.. девојка.. Но ете..
Затоа што веќе не можел да го издржи тоа и мислел дека тоа ќе биде правилниот начин да ја извлече правдата.

греота..

Kajgana Shop

На врв Bottom