Синот на црниот Џими од рекламите на К15, конкурира за полицаец

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Синот на црниот Џими од рекламите на К15, конкурира за полицаец

Ако биде примен на конкурсот на МВР за нови полицајци, дваесет и двегодишниот Анџело Поликарп, син на познатиот актер од К-15, Џими, кој стана популарен по рекламата за „Горска“ ќе биде првиот црн полицаец во Македонија, а можеби и на Балканот, пишува Вест.

Ќе биде интересно и симпатично да се види црн чувар на јавниот ред и мир, а облечен во униформа на македонски полицаец. Не за друго, ама за граѓаните сигурно ќе биде невообичаено. Па да му посакаме на Анџело да ги помине тестовите.
Добро овој не го уапсија пред некоја година во Штип? Нешто тепачка или крадење ако не се лажам?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Добро овој не го уапсија пред некоја година во Штип? Нешто тепачка или крадење ако не се лажам?
Две деца има „Џими“ колку што знам, така да, ако имало нешто такво - можеби бил брат му.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Он беше уапсен , ама ги пуштија , беа упасени за обид за вооружен грабеж. овој со мене вежба у теретаната , ама зашо треба тема за него ? :)

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
Kaко да повеќе од пола од реорганизираните лавови сместени во полициските редови немаат досиеја па и некои и одлежени затворски казни па му се запнавте на малиов.

Сите од прилеп а верувам и пошироко се сеќаават на Коло, јбг и тој беше полициаец после тоа време невреме пред 10 години. И така тој испотетовиран со намотани кратки ракави на полициска кошула до рамена стоел на плетвар и се зафркавал со колите ги запирал и малтретирал ама анегдотата кажува дека некои батина кога го виделе од далеку извадиле камерата да го снимаат и кога ги запрел го зезале говореќи “хаххаа вие нас скрена камера, ај сега и ние ќе ве снимаме ...“ ама јбг на крај окркале казна некоја за баналнос само колку да им се најде мана нешто од демек навредата со му ја удриле потценуваќи го Коло како џандар :S

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Он беше уапсен , ама ги пуштија , беа упасени за обид за вооружен грабеж. овој со мене вежба у теретаната , ама зашо треба тема за него ? :)
Па демек црнец цајкан, егзотично било :) А од толку кандидати мислам дека не е во ред да има некој што се обидел да ограбува или сега и за црнците во Македонија ќе има попуст затоа што се црнци? Само за Mакедонците нема правда :)
--- надополнето: 17 јули 2012 во 10:12 ---
Kaко да повеќе од пола од реорганизираните лавови сместени во полициските редови немаат досиеја па и некои и одлежени затворски казни па му се запнавте на малиов.

Сите од прилеп а верувам и пошироко се сеќаават на Коло, јбг и тој беше полициаец после тоа време невреме пред 10 години. И така тој испотетовиран со намотани кратки ракави на полициска кошула до рамена стоел на плетвар и се зафркавал со колите ги запирал и малтретирал ама анегдотата кажува дека некои батина кога го виделе од далеку извадиле камерата да го снимаат и кога ги запрел го зезале говореќи “хаххаа вие нас скрена камера, ај сега и ние ќе ве снимаме ...“ ама јбг на крај окркале казна некоја за баналнос само колку да им се најде мана нешто од демек навредата со му ја удриле потценуваќи го Коло како џандар :S
Е они тогаш се најдоа 2001 година па затоа им се прогледува низ прсти...сега сме 2012 година...

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
Ako нема правосилана пресуда исто како да нема ништо. Бараат потврда за осудуван од суд, секој кој нема таква е невин.

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Ako нема правосилана пресуда исто како да нема ништо. Бараат потврда за осудуван од суд, секој кој нема таква е невин.
и тоа е точно, само можеме ваљда на форум да го оговараме? :)

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
Па демек црнец цајкан, егзотично било :) А од толку кандидати мислам дека не е во ред да има некој што се обидел да ограбува или сега и за црнците во Македонија ќе има попуст затоа што се црнци? Само за Mакедонците нема правда :)
--- надополнето: 17 јули 2012 во 10:12 ---

Е они тогаш се најдоа 2001 година па затоа им се прогледува низ прсти...сега сме 2012 година...
Арно ама од тогаш до сега имаат по 10 години полициски стаж + бенифициран а јас и ти си ги драпаме ...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
па што ако е апсен,тоа е еден од критериумите за да биде примен

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Арно ама од тогаш до сега имаат по 10 години полициски стаж + бенифициран а јас и ти си ги драпаме ...
Епа што не отидовме да се бориме?:)

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
Епа што не отидовме да се бориме?:)
Верувај од тие што вистински се бореа во реалните борби дал 10% се од тие за кои правиме муабет, сите останати беа само на список во последните 2-3 месеци пред законот да стапи на сила а си седеа по дома...

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Верувај од тие што вистински се бореа во реалните борби дал 10% се од тие за кои правиме муабет, сите останати беа само на список во последните 2-3 месеци пред законот да стапи на сила а си седеа по дома...
Ти верувам (сега не знам кој е точниот процент) ама пак некако се пријавиле...ај забегавме од темата :)

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Whassup black cop, yo, whassup?!
Your authorization says shoot your nation
You wanna uphold the law, what could you do to me?
The same law dissed the whole black community
You can't play both sides of the fence
1993 mad kids are gettin tense

:D

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Цела статија напишале за типов, пошо е црн? lol.
:)
Многу ми е јако тоа "ако биде примен" на почетокот..
Секако дека ќе биде примен :) Сигурна сум дека кога конкурирал за полицаец, одговорните таму едвај чекале да ја земат апликацијата :)
Пошо е, уу, црн, егзотичен :)
"So ova se pokazuva deka vo nasata drzava ima mesto za site nacionalnosti, veri, rasi itn. itn.. a na Dzimi mu posakuvame nogu srekja vo rabotata ete gledate sega imame i crn policaec!"
Па уште у Вест го објавиле ова. У еден од најголемите весници од државата. Претпоставувам идејата им била да го промовираат цитатов погоре, ама некако обратно им испаднало xD
Пошо ако не било битно дали е црн, бел или жут, немало да напишат статија баш заради бојата на кожата.
Лицемерие.
Као Супермен да решил да работи како наш полицаец, не некој обичен тип.
:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom