- Член од
- 8 јули 2012
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Nekoj nil ke odi za BAr? ceni za smeshtaj..podobro da rezervirame ili da barame tamu?tnx
Поморие ти е катастрофа, повеќе е за возрасни, нема ноќен живот. А Несебар добро е. А и блиску ти е Сончев Брег (1/1.5 лева со автобус до таму). Јас би ти препорачал да се сместиш во Несебар (приватно сместување ти е некаде 6 евра, мислам дека имам број од некој што издава ако ти треба кажи ми) и секој ден да си одиш на плажа и искачање во С.Б.Ај вака, кажете ми ваше мислење за ова Поморие вс. Несебар? Бил некаде и на двете места и каде е поубаво? Каде има поубав живот за млади, кафичи, кафани, дискотеки?
Кај нас не ни можат да се сменатИ уште едно прашање имам во врска со Бугарија: Каде е подобро да се сменат евра во левови, тука кај нас или таму?
За сместување се наоѓа ефтино и привтен смештај во Барселона?Јас бев во Барселона минатата година и е екстремно предобро, цените се слични па и за некои 20% поскапи од нашите ништо страшно ако веке одиш би ти препорачал да одиш во Порт Авентура, одиш на железничката таму бараш карта за воз и фураш тоа ти е ролер костер парк и е предобро карта е 40 евра цел ден се возиш. Плажите се феноменални водата се исто така одлична. Нокен живот е закон имаш пуб кролинг плакаш 10 евра и од 6 попладне до 6 сабајле те носат по пабови дискотеки кај што имаш 1на бесплатна пијачка, цените за алкохол од продавница се пристојни. 10/10 за лорет де мар не бев зошто тоа всушност е некое село поевтино е од барселона ама пак, нешто од типот на Скопје - Штип.
Таму никако да не менуваш, 98% те крадат (ако менуваш таму провери си на документот што ќе го потпишеш во банка дали ти е утнато презимето и името и преброј ги парите кога ќе ти ги дадат уште во банката внатре). Менувај кај што ќе застанувате во другите градови.И уште едно прашање имам во врска со Бугарија: Каде е подобро да се сменат евра во левови, тука кај нас или таму?
Како не краделе по банките не треси глупости. Прават дубари само по оние квази менувачници каде има една цена надвор а друга цена внатре и тој ти ги менува по таа цена внатре.Таму никако да не менуваш, 98% те крадат (ако менуваш таму провери си на документот што ќе го потпишеш во банка дали ти е утнато презимето и името и преброј ги парите кога ќе ти ги дадат уште во банката внатре). Менувај кај што ќе застанувате во другите градови.
Баш така, во Несебар пред некоа година ќе се зезнев на таа фора, па среќа на време видов...Како не краделе по банките не треси глупости. Прават дубари само по оние квази менувачници каде има една цена надвор а друга цена внатре и тој ти ги менува по таа цена внатре.
Нема врска ова дека крадат во банки, што ја напраи друже ти Бугарија ...За сместување се наоѓа ефтино и привтен смештај во Барселона?
--- надополнето: 17 јули 2012 во 08:52 ---
Таму никако да не менуваш, 98% те крадат (ако менуваш таму провери си на документот што ќе го потпишеш во банка дали ти е утнато презимето и името и преброј ги парите кога ќе ти ги дадат уште во банката внатре). Менувај кај што ќе застанувате во другите градови.
Се наоѓа мада јас спиев со 4ца другари што бевме од тука во Хостел плакавме по 17 евра од ден со доручек.За сместување се наоѓа ефтино и привтен смештај во Барселона?