Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
За жал бараат да им се плати преку PayPal, а Македонија не е меѓу 190-те земји во коишто функционира тоа. :(
Па ако некој се сети каде го има во Скопје, нека ми пише. :)
Со се испорака до Мк е 1030 ден. Имаш тема ибеј официјална на форумов, каде е опишано како да купуваш од таму.

Некој да знај каде можи да се најдат од оние вентилаторите со вода, како на сликава,

Water-Mist-Fan-AM-650GT-.jpg
Реплек маркет хубо.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 11:17 ---
71hL%2BHYH5FL._AA1500_.jpg

Дали има шанси чудово да се најде во Скопје, патем стриктрно од Скопје ми треба не давајте линкови од ебеј
Повеќе информации за производот ТУКА

Реплек маркет хубо.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 11:17 ---
71hL%2BHYH5FL._AA1500_.jpg

Дали има шанси чудово да се најде во Скопје, патем стриктрно од Скопје ми треба не давајте линкови од ебеј
Повеќе информации за производот ТУКА
кај пластичарите имаш вентилатор 15 000 денари :D

Претпоставував...
Пиши на некој форумџија од Крушево да ти прати по автобус :)
Он - некој да ми препорача добар сервисер за клима уреди?
Имам Филиа климатизер, ама нешто е така малце како потресен, па да го провери кој му е...

Рагби топки? Али нормално, не играчки...

Пиши на некој форумџија од Крушево да ти прати по автобус :)
Он - некој да ми препорача добар сервисер за клима уреди?
Имам Филиа климатизер, ама нешто е така малце како потресен, па да го провери кој му е...
York климатизери

За кошарка вакви по широчки и цена, изгледот не е битен многу? :D
b1113__25623_zoom.jpg

Баш другарка ми пишала сеа дека ќе каснеме утре крушевски локум, ама не ти давам штом не ја лајкуваш песната. :D Шала настрана, ја прашав да не донела у ск поише пакла за да ти пратам по пошта/гулаб/такси.

Да ве прашам, колку пари може да е портов (многу пократок од овој на сликата)?
6650503_3.bak.jpg

Баш другарка ми пишала сеа дека ќе каснеме утре крушевски локум, ама не ти давам штом не ја лајкуваш песната. :D Шала настрана, ја прашав да не донела у ск поише пакла за да ти пратам по пошта/гулаб/такси.

Да ве прашам, колку пари може да е портов (многу пократок од овој на сликата)?
6650503_3.bak.jpg
Вакво нешто е чудото http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=408&pid=32612 ?
--- надополнето: 16 јули 2012 во 20:34 ---
Тоа е 3м имаш и од 1.8м 75ден е
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=408&pid=32611

Каде можам да најдам маска за телефон до hello kitty но да биде цела со циркони, без разлика дали има hello kitty или пак само некој шари со цирконии... Бев рашетав насегде неможев да најдам ако знаете некое место каде што се продаваат такви маски пишетеми ОДНАПРЕД БЛАГОДАРАМ! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom