Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нека ги земат двата стопери од Порто, и Роландо и Oтаменди, и со едно лево бекче би завршиле огромна работа.. Некој ко Коларов, или па тој Сисоко што бевме пред потпис пред неколку години..
Носко ак нејќит да ојт во ПСЖ ене му го Сити, таму барем имаме огромен избор на играчи..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.144
А оти не го соберите Сако од ПСЖ ? Требаше и во зделката да го вклучите

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
А оти не го соберите Сако од ПСЖ ? Требаше и во зделката да го вклучите
Toгаш ќе имаа мал кеш (околу 20 мил) а на нив им е поважно да земат пари. Ако им беше до фудбалери ќе го дадеа во Сити или Барселона за замена на играчи барем ќе извлечеа нешто добро а вака ќе земат некоја будала од 5-10 мил и тоа на рати или позајмица.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Абе добар е Роландо штоперска позиција и не е толку критична со две добри засилувања можете лесно да го замените Тиаго, според мене Запата и Роландо да ги земете се доста за во Италија, или на местото на Роландо да го земите Сако, е сега критично е во нападот ако си оди и Ибрахимович и Робињо, ке треба целосна реконструкција на нападот знаејќи дека Пато е нонстот повреден, а за нови напаѓачи е потешко оти според мене во една лига полесно може да се вклопе штопер отколку напаѓач :) Поздрав

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Чезаре Малдини - '' Не ја разбирам продажбата на Т. Силва ''

допрва ќе патиме и ќе сфатиме дека Берлускони го боли ташакот за овој тим..
Ако бидеме у топ 6 следна сезона со Ачерби и Бонера... треба да се радуваме како на скудето.. сите им се чудат што го шитнаа Силва,бруки се..ептен апла за пари.

Само Хамелс од Борусија ми се свиѓа и мислам дека ќе може речиси да го замени Силва.. све остало тешко..

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Чезаре Малдини - '' Не ја разбирам продажбата на Т. Силва ''

допрва ќе патиме и ќе сфатиме дека Берлускони го боли ташакот за овој тим..
Ако бидеме у топ 6 следна сезона со Ачерби и Бонера... треба да се радуваме како на скудето.. сите им се чудат што го шитнаа Силва,бруки се..ептен апла за пари.

Само Хамелс од Борусија ми се свиѓа и мислам дека ќе може речиси да го замени Силва.. све остало тешко..
Зашо вака се потресувате...ко Силва да ни бил цел тим...дај ако не требаше цела сезона за со силва и ибра да ја играме па другите нека седат на клупа.... Башка едино играчи ко Малдини неможат да се заменат...а ко Силва и Ибра и остали можат....Кој беше Силва пред да дојде во Милан???/ Милан го направи тоа што е....Милан го направи најдобар дефанзивец.... Милан повторно ќе најде некој талент како него и повтроно ќе го направи еден од најдобрите...така да толку фама околу Силва не е потребна....фала му за се што направи али живот иде даље.....

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Абе скоро секој играч е заменлив... ама не е тоа работата. Купи играч, напрај го играчиште и продајго... ептен ме потсетуе работава на Арсенал, како сакаш тимот да ти функционира ако ги продаваш лидерите на тимот... Колку играчи заминаа летово (а и уште ќе идат ка шо се шпекулира) ми иде слика дека тимов ќе се бори за Лига Европа.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Абе скоро секој играч е заменлив... ама не е тоа работата. Купи играч, напрај го играчиште и продајго... ептен ме потсетуе работава на Арсенал, како сакаш тимот да ти функционира ако ги продаваш лидерите на тимот... Колку играчи заминаа летово (а и уште ќе идат ка шо се шпекулира) ми иде слика дека тимов ќе се бори за Лига Европа.
ако зависиме само од 2 играчи тогаш можеби заслужуваме да играме лига европа....

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Милан зависеше само од Ибра? - Точно

Кога Ибра беше расположен Милан играше добро? - Точно

Кога Ибра ќе го затвореа ќе се накурчеше и ќе напраеше црвен? -Точно

Вие сакате таков Милан?

Јас искрено не,уште од почетокот не ми се допаѓаше тоа во овој Милан,па луѓе никогаш не сме биле one player team и подобро што ќе се отарасиме од таквиот играч.
Фала му за Скудетото но мислам дека Милан ќе биде подобар без него во иднина.

И Тиаго Силва ќе биде заменет,иако неговото неприсуство ќе биде лесно забележливо и повеќе ќе ни фали од Ибра ќе се снајдеме.

Толку од мене за оваа тема,си отидоа ЛЕГЕНДИШТА НА ТИМОТ у права смисла на зборот и ги преболев. Не знам зошто би се потресувал за Ибра.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
За Роландо понудилe 8 мил + Дидач = 15 мил колку што барале
( а Таиво нормално некаде за без пари на позајмица наместо него да го вметнат во понудата) :tapp:
Еве што се случува кога го нема Ибра во нападот. Тука и сме без Боатенг и Касано. А во одбраната Мексес-Т.Силва и примивме гол.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
што толку сте се расплакале за тиаго силва, па има над 20 квалитетни дефанзивци што можат сасвим добро да го заменат
треба да се тргне по некој од бенатиа, роландо, хумелс, суботич, ете тој што го прателе камерунецот од рен и тн. има миљон добри централни дефанзивци

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мислам дека ќе се направи голема грешка ако се продаде Дидач.Неколку пати го гледав за Еспањол минатата сезона и од тоа што го видов можам да кажам дека е 2 пати подобар од Антонини и Месбах заедно.Ако некој треба да биде вклучен во трансферот на Роландо тогаш тоа е Таиво или Месбах.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Мислам дека ќе се направи голема грешка ако се продаде Дидач.Неколку пати го гледав за Еспањол минатата сезона и од тоа што го видов можам да кажам дека е 2 пати подобар од Антонини и Месбах заедно.Ако некој треба да биде вклучен во трансферот на Роландо тогаш тоа е Таиво или Месбах.
прашање е они дали ги сакаат ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Бенфика го сакаа прво Таиво па после почнаа и Дидач откако видеа дека го сака и Валенсија.
Верати официјално во ПСЖ за 12 мил евра епа нели минумум 15 мил бараа?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
прашање е они дали ги сакаат ;)
Галијани како бог за трансфери би требало лесно да го среди тоа.:D Кога во понудата за Роландо би вметнале еден од овие двајца тогаш не ми се верува дека Порто би ги одбил.Затоа се преговара и да нејќат работа на Галијани ќе биде да ги убеди,а ако не успее има и други стопери. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom