Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Ама го нападнавте Алонсо не ми се верува :eek:

Прво Бенитез и Алонсо се скараа нешто таа сезона и Бенитез буквално го избрка од тимот затоа што сакаше да го замени со ебаниот Милнер од Сити:facepalm:После го купи Аквилани како негова замена кој исто е голема утка и од кој ми се смачи со тоа него плачење по Италија.

На Алонсо дури и му забранија да објави отворено писмо како што сега направи Макси. А и кога отиде во Реал никогаш не го критикуваше Ливерпул како предавникот Торес. Еве некои негови изјави

"I am still a Liverpool fan and will be forever, absolutely," Alonso told The Times Online.

"The things that I have lived and the experiences I had during those five years are deep in my heart and the passion and respect I had for the club and its supporters are still the same.

"Hopefully I can transmit to my son what Liverpool Football Club means and how special it is, as he was born in the city and he will visit it in the future."

И за крај едно клипче

За мене од секогаш бил и ке остане легенда. И само не го спомнувајте во иста реченица со Торес, Овен и Маскерано затоа што овие се вистинските предавници и ми се гади од нив.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Па ти си таму главен. Не можи да не знајш. Ти како ќе речиш така ќе биди
Сеа се враќам од Охрид ... испуштени од контрола ми се ... дај кажи ако знаеш нешто :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Ама го нападнавте Алонсо не ми се верува :eek:

Прво Бенитез и Алонсо се скараа нешто таа сезона и Бенитез буквално го избрка од тимот затоа што сакаше да го замени со ебаниот Милнер од Сити:facepalm:После го купи Аквилани како негова замена кој исто е голема утка и од кој ми се смачи со тоа него плачење по Италија.

На Алонсо дури и му забранија да објави отворено писмо како што сега направи Макси. А и кога отиде во Реал никогаш не го критикуваше Ливерпул како предавникот Торес. Еве некои негови изјави

"I am still a Liverpool fan and will be forever, absolutely," Alonso told The Times Online.

"The things that I have lived and the experiences I had during those five years are deep in my heart and the passion and respect I had for the club and its supporters are still the same.

"Hopefully I can transmit to my son what Liverpool Football Club means and how special it is, as he was born in the city and he will visit it in the future."

И за крај едно клипче

За мене од секогаш бил и ке остане легенда. И само не го спомнувајте во иста реченица со Торес, Овен и Маскерано затоа што овие се вистинските предавници и ми се гади од нив.
Не е предавник ама не е ни легенда
--- надополнето: 16 јули 2012 во 01:45 ---
Сеа се враќам од Охрид ... испуштени од контрола ми се ... дај кажи ако знаеш нешто :D
Некоја будала објавила дека за 10 милиони утре ќе има медицински во Мелвуд и вашиве одма објавија

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
[quote="Rosemberg, post: 5168456, member: 3771]
--- надополнето: 16 јули 2012 во 00:46 ---
Туку слушам нешто Керол на позајмица во Њукасл за после да биди откупен за едно 17-18. И во фан клубот на Њукасл ми го рекоа тоа а еве и на фб дисутирам за тоа. Сосема е реално. Има нешто тука.[/quote]
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18850955

Со Адам, Даунинг, Белами нека прават што сакат само Керол да не ми го дираат посебно ако планираат да го продадат за некоја смешна сума. Кои кретени ке испаднеме ако сега го дадеме Керол за некои 15М фунти (скоро па како Челзи кога го купија Торес за 50М :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Чаби Алонсо - Легенда - Крај.

Волкот ин.
Демпси ин.
Керол stays!

USA Tour, here we come! :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18850955

Со Адам, Даунинг, Белами нека прават што сакат само Керол да не ми го дираат посебно ако планираат да го продадат за некоја смешна сума. Кои кретени ке испаднеме ако сега го дадеме Керол за некои 15М фунти (скоро па како Челзи кога го купија Торес за 50М :icon_lol:
Засега нема договор ама потака ќе го има сигурен сум. Купи го за 35 продај го за 15 пак назад
Смешни ќе сме

S

Stivie G

Гостин
Не ми беше прашањето дали Алонсо е легенда туку кој од дадените повеќе почитувате. А Алосно е далеку од легенда. Не може секој 5ти играч шо играл за тимот да биде легенда.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 02:01 ---
Што е работава со Волкот ? .. сварно ќе доаѓа ?
Ти среди ги твоите, многу лажат :icon_mrgr:. Што и да видат веднаш пишуваат ;).

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Не ми беше прашањето дали Алонсо е легенда туку кој од дадените повеќе почитувате. А Алосно е далеку од легенда. Не може секој 5ти играч шо играл за тимот да биде легенда.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 02:01 ---
Јас викам неможи секој да биди играч на Ливерпул, ама ете можи, секакви дрва денес играт за Ливерпул, Адам, Даунинг, Керол, Енрике, Спиринг, играчи шо неможат да завршат ни 4 место, каде до пред 3 години ни беше загарантирано место.
Така да тој шо заслужил, можи да биди легенда.

S

Stivie G

Гостин
Јас викам неможи секој да биди играч на Ливерпул, ама ете можи, секакви дрва денес играт за Ливерпул, Адам, Даунинг, Керол, Енрике, Спиринг, играчи шо неможат да завршат ни 4 место, каде до пред 3 години ни беше загарантирано место.
Така да тој шо заслужил, можи да биди легенда.
Откога го следам Ливерпул легенди можам да ги наречам следните играчи:Џерард, Карагер, Хипија, Фаулер, Хаман и Шмицер. На друг неможам да се сетам. Алонсо е само еден обичен играч која имаше една фантасична сезона во Ливерпул. Останатото беше просек.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Откога го следам Ливерпул легенди можам да ги наречам следните играчи:Џерард, Карагер, Хипија, Фаулер, Хаман и Шмицер. На друг неможам да се сетам. Алонсо е само еден обичен играч која имаше една фантасична сезона во Ливерпул. Останатото беше просек.
За тебе е обичен играч, за мене е многу поќе.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Alonso е легенда на клубот тоа е дефинитивно... Неможе да кажете дека бил просек, ако секоја година додека беше во нашиот клуб константо имавме најсилна средина и игравме CL и стигавме до полуфиналиња и финалиња. Да не беше само Steve G кој што играше во средината (башка што 2006-2007 играше десно крило) ? Alonso имаше само една просечна сезона а таа беше 2007-2008, после коja Benitez сакаше да го продаде (имаше шпекулации со Juve) а сакаше да го доведе Barry. Значи после тоа јасно му стана на Alonso дека не е во плановите на Benitez и следната сезона реши да му докаже на Benitez дека згреши. Дури тогаш повеќето од нас видовме кој е Alonso и колку ќе фали во средниот ред. Да му се случеше тоа на било кој од легендиве што ги имаме (па макар тоа и Gerrard или Carra да беше) ќе си заминеше од клубот. И колку и да ме болеше неговото заминување тој е легенда за мене.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај остајте го Чаби на мира, легендите најчесто се препознаваат како легенди откако ќе се пензионираат. Остајте го човекот да си игра, може некад пак ќе го видиме во црвениот дрес како што он често нагласува дека би сакал пак да се врати тука еден ден. До неговото пензионирање статусот и значењето негово за Ливерпул да го оставиме да мирува.

Туку ја ич нејќам Енди да го дадеме негде. Многу би ми било жал ако си иде и цврсто стојам против негово заминување. Поготово оваа слика многу ме погоди. Знам дека не би се вклопил многу во системот на Роџерс, али може да биде корисен играч за нас во против-бункерски ситуации. Јасно е дека нема да ни биде прв избор за шпиц, секако, али да не беше тој 35 милионски товар тогаш на него ќе можевме да сметаме како играч кој секогаш ќе може да влезе од клупа и да биде способен да ги размрда работите кога очајно ни треба гол. Се надевам дека нема да го дадеме нигде нашиот Биг Енди :confused:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
BTW мое мислење е дека Carroll ќе остане и дека се што пишува за него е само погрешно сваќање на интервјуата на Rodgers по кои следеа медиумски нагаѓања, а бензин на огнот додате и изјавата на синот на Berlusconi.​
Еве што ми ја зголемува надежта за тоа:​
duncan jenkins ‏@duncanjenkinsFC
@BrentV_RSA @_Mapeke @pauledwards1973 i would personally be suprised with a loan. A.C is very happy in l'pool so wont go quietly imho onion.
Истотака верувам дека до крајот на наредната недела може да го видиме Dempsey ама не и Walcott, односно за овој вториот мислам дека е само шпекулација и ништо повеќе.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Видов на една страна нешто прашање дали Алонсо е легенда на Ливерпул(за мене не е) па сега ме интересира да ве питам шо мислете.
Кој од овие играчи е поголема "легенда" на тимот?
Хаман или Алонсо?
Дудек или Реина?

Од првите би го избрал Хаман бидејки и по заминувањето покажува голем респект кон тимот и изјави дека му е животен сон еден ден да биде менаџер на Ливерпул.
Ако бирам помеѓу Реина и Дудек би го избрал Дудек бидејки со неговата одбрана ни донесе титула во ЛШ.

Чекам ваши мислења.

Прашањето како прашање е глупо да се одговара, така да не би го ни одговарал....
Кога ти би поставил вакво прашање на мене ја би ти идел контра....

Кој е поголем навивач од тебе и мене?

Чекам ваши мислења.

ПС. Сега ке ти биде појасно мислам!

Kajgana Shop

На врв Bottom