Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Знаеш што?
Ми фали љубов, да ја чуствувам. И да ја земам и да ја дадам. Ми фали некој во сонот да ме разбуди и да ми каже дека ме сака! Каде го изгубивме тоа?
Фала чао.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Драга,

Знаеш што?
Ми фали љубов, да ја чуствувам. И да ја земам и да ја дадам. Ми фали некој во сонот да ме разбуди и да ми каже дека ме сака! Каде го изгубивме тоа?
Фала чао.

Чудна работа, истото сакав да го кажам.:cuc:
--- надополнето: 16 јули 2012 во 04:52 ---
Драга,

Знаеш што?
Фала чао.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,

која будала си прави нескафе со 3 лажички во 7 саат?
НИКОЈ. Само ја....
Морам да си го вратам стариот режим на спиење, оти од одморот нишо нема да се види...

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
Back to the Dothraki Sea!
Шалтери - печурки, гужва, топло, топло, топло, "нежен" мирис на скапани јајца во Хиподром, дупките на улицата кај бензинската во Автокоманда, атмосфера како во каменолом кај Мавровка, потсеќање на Робо-Лавовите на мостот, пак топло, моето уличе раскопано...
And, yet, there's no place like home!

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Се радувам како мало дете.

Заради одржување на ментална хигиена, добро е одвреме-навреме човек да си пушти провев низ ушите.
Синоќа направивме социјален екперимент, имаше многу :cautious: и :eek: фаци, а ние бевме :LOL:... понекогаш треба да се биде на места каде знаеш дека не припаѓаш - чисто заради сеир :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
ДК. се чека среда со цело срце и душа ...
пс. нема веќе толкава жештина се дише добро е :)

Г

Гучи

Гостин
Драга,

Знаеш што?
Фала чао.
Епа ете, си се најдовте :love:

Г

Грејвдигер

Гостин
ДК, станат сум од 7 саатот и еден куп работи завршив до сега... 4-5 саати спиење, убавини и ни малку не се осеќам заморен. Многу ми е топ кога за неколку саати ќе си ја завршиш работата и после уживаш цел ден. И се избричав, конечно... со толку кратка коса и без брада никад се немам замислено. :D И нека иде август, њњаааааааааааааааааа! :icon_lol:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ако ме видат со геј, одма ме прават геј,
ако ме видат со наркоман одма се збори дека сум наркоман
ако ме видат со алкохоличар,одма велат еве го се пропи
ако ме видат со некој од опозиција,позицијата ме мрзи
ако ме видат со некој од власта,одма опозицијата ме напаѓа
ако ме видат сам, одма еве го шета сам како волк самотник...

Па добро бе луѓе, аман...! Што се замарате со мене...?
Можам да бидам со било кој, ама не значи дека сум било што. Јас сум само човек без предрасуди и пријател....

П.с Што ќе ти струја што ќе ти парно
седи без вода, така е арно
што ќе ти бензин, што ќе ти нет
што ќе ти плата, умри за леб.

После П.с Бензинот ќе поскапи, парното ќе поскапи,
струјата ќе поскапи, лебот ќе поскапи... Не се секирајте... Све ќе поскапи само човечкиот живот ќе остане најефтин......

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Тешко ми е бидејќи нема никој, мада со триста можам да излезам на кафе за да збориме за временските неприлики...

Башка иам проект од 50 страни кој треба да го едитирам не за подобрување на смислата на речениците, него чисто за македонизирање и индивидуализирање на истиот, демек "таргет" да биде "цел" итн, а башка и сите слики и табели и сваштарии да бидат на македонски.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Денеска ми се случи малку комично-непријатна случка што малку ме насмеа по срање претходнава неделата што ја имав.
Се возам со точакот со распуштена косица ѓоа Трендо и зад мене некој туражира со кола и вози пополека. Не се ни вртам и се мрднав најблиску до тротоарот и колата сеуште туражира и чуствувам дека е на блиску до мене. Се качив на тротоар и му отстапувам место да ме претекни, но овој сеуште вози полека зад мене.
Се вртам да не ме драпа некој познат и гледам еден Циго ме маркира со фризура ДиЏеј Крмак, со црно БеЕмВе постар модел кабрио и две паралелни ленти врват низ него како на филм со тркачи од лоша Б продукција.
Подзастанав малку да го прашам што сака ликот, ама одмагли со колата набрзинка.
Не му придадов поголемо значење на тоа се до моментов кога го видов истиот лик ја малтретираше една девојка со велосипед слично како што ми правеше мене, само сега нешто и довикуваше од колата.
Донесов два заклучоци набрзина дека треба да се потстрижам и го намалам малку газот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Sakaaaaaat tugjooooooooo... E SVOETO BATO! SVOETO !!

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ветар што дува надвор ме наежи целога, а камо ли па некоја девојка да ме погали. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom