Французинка силувана во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата maremare
  • Време на започнување Време на започнување
realnosta e taja cosmig girl potsvesno ne terate na blud :LOL: :pipi:
bas sega taman som se vrativ od trcanje gledam dve dobri ribcina kako da se vozdrzis zelba golema :eek:

Дај бе земи отиди на некоја планина, замонаши се, усвет фати. Доста се резилиш по форуми, ги брукаш верниците и све што е позитивно во врска со религиозните луѓе, па уште потпис - аватар, па и никејм Исус си ставил, не ти е срам бе? :facepalm:

Французинка силувана..факк..иам слушнато дека они се невини до брак!

Дај бе земи отиди на некоја планина, замонаши се, усвет фати. Доста се резилиш по форуми, ги брукаш верниците и све што е позитивно во врска со религиозните луѓе, па уште потпис - аватар, па и никејм Исус си ставил, не ти е срам бе? :facepalm:

CutPicture.com_2012-Jul-15_07_45_02.jpg

Уште е тука...

пс: Три пати коментирам и пак ми го бриши коментарот :pos: нејќе да го испратам

Omg I'm so scared right now!..
Никој ма не те спречува ни тебе ни никоја да зема пијачка од непознати!
Јас си кажав моето што мислам, а јас не земам пијачка од непознат, и дефинитивно не шетам сама ко некоја ветка низ некој клуб во 3 сатот во странство, и никој не ме силува.... ете!

Моето мислење на темава : Типка што шета сама во 3 ам,прифаќа пијачка од непознат без да и се сврти во нејзиниот мозок дека и има турено нешто во пијачката :Сама си го барала! Што мајка бара сама, во ниедно време, на непознато место, во странство ....ДРУЖБА? Хах....одличен плен нема што....
Нека и е ум за друг пат! И уште еднаш, ич не ми е жал за неа! За пиење, секс и за мн други работи треба да си одговорен.....
Нема да коментирам за оние што гледаат низ розови очила, светот не е ливада, и луѓето не си свиркаат и не си подскокнуваат, и нема да ги коментирам профеминистичките мислења ( без навреда јас сум друг правец)...
Жал ми е што размислуваш така, жал ми е за тебе. Јас седам до 5 сабајле во дискотеки и прифаќам пијачка од непознати и сакаш да кажеш дека сакам да бидам силувана.

Јас да ти кажам што има врска ова со темата, па зарем не се читаш ти кога пишуваш како ги кажуваш нештата?

Какви се тие како мене? Извади ми го мислењето за овој случај и врати се пак да ме плукаш.
А каде јас тоа ги бранам силувачите па што ми се напна како пијан за бандера. Има силување има и лажно сведочење за силување. Јас барем се обидувам да направам разлика, но во твоите постови не видов ни тронка сомнеж, чим некој рекол дека е силување тогаш мора и да било. Се надевам дека имаш забележано дека медаљонот обично има две страни, и ако сакаш барем да бидеш неутрален видиги и двете пред да пресудиш. Видиш ни ти не си имун на лажно сведочење или пак можеби си кој ве знае.

Јас седам до 5 сабајле во дискотеки и прифаќам пијачка од непознати и сакаш да кажеш дека сакам да бидам силувана.
Да ме прашаше мене ќе ти одговорев: тоа што го правиш е многу неодговорно. Доколку се случи некој да те силува поради твоите постапки и олеснувањето на процедурата за некој да те силува, тој (се надевам) ќе лежи затвор поради тоа, но секогаш со тебе ќе го носиш споменот од таа вечер, длабоко врежан во тебе. Размисли за твоите постапки и ризикот во кој ја носиш твојата вагина и емоционалното здравје.
Ама бидејќи не ме прашуваш не ни планирам да ти одговорам.

А каде јас тоа ги бранам силувачите па што ми се напна како пијан за бандера. Има силување има и лажно сведочење за силување. Јас барем се обидувам да направам разлика, но во твоите постови не видов ни тронка сомнеж, чим некој рекол дека е силување тогаш мора и да било. Се надевам дека имаш забележано дека медаљонот обично има две страни, и ако сакаш барем да бидеш неутрален видиги и двете пред да пресудиш. Видиш ни ти не си имун на лажно сведочење или пак можеби си кој ве знае.

Кои мои постови? Ти реков извади ги моите постови за овој случај.:)

Ако пријавила или ако мисли дека е силувана воопшто не значи дека е силувана. И јас мислам дека за некои услуги ми наплаќаат одповеќе но тоа не значи дека јас сум во право, туку дека не сум доволно упатен во тоа. Што таа си подразбира и мисли дека е силување воопшто не значи дека е силување.

Еве пак за кој дел те цитирав јас, ако не си сфатил тогаш зошто те цитирав и ти одговорив така нема ни сега ама еве:
- Не може девојка да си мисли дека е силувана, значи или е силувана или лажно обвинува некој (поради икс причини). Еве владе пак: девојка не може да си мисли дека е силувана или е или не е ( освен ако не има психичко заболување со кое замислува работи кои не се случиле).

Чудно ми е да се читам во машки род, па ако ме цитираш нареден пат нека биде обраќање во женски род.

Кои мои постови? Ти реков извади ги моите постови за овој случај.:)

Еве пак за кој дел те цитирав јас, ако не си сфатил тогаш зошто те цитирав и ти одговорив така нема ни сега ама еве:
- Не може девојка да си мисли дека е силувана, значи или е силувана или лажно обвинува некој (поради икс причини). Еве владе пак: девојка не може да си мисли дека е силувана или е или не е ( освен ако не има психичко заболување со кое замислува работи кои не се случиле).

Чудно ми е да се читам во машки род, па ако ме цитираш нареден пат нека биде обраќање во женски род.
За болдираното моја грешка , таков впечаток добив.
За другото воопшто не можам да се сложам со тебе, дека девојката секогаш знае дека е силувана. Може според нејзе да верува дека е силувана , но законот да не гледа така на тоа, така да испаѓа дека е во заблуда или недоволно информирана што спаѓа во силување а што не. Не зборуваме тука за школски примери кој и студент прва година на правен ке го добие, туку малце покомплицирани. Таа и да верува дека е силувана и како таква да го пријави делото не значи автоматски дека е во право само затоа што таа така мислела.
Се работи за чиста неинформираност. За другиот случај од злоба да речам или психички пореметена е сосем друга работа. Но и во едниот и во другиот случај пак се работи за лажно обвинување, а последиците према обвинетиот можат да бидат несогледливи. Затоа сум против јавно жигосување на неосудени лица посебно не за силување и педофилија и тоа само на исказ на оштетената поради чуствителноста на материјата и последиците кои произлегуваат од неа.
Ако се докажи делото, ако има правосилна осуда тогаш е друга приказна , но пред тоа
никој нема право некого да жигоса и тоа само на основа на исказ, како во многу случаи досега.
Значи не ги бранам јас осудените силувачи туку сум против предвремено жигосување и осудување на обвинетите, посебно на оние за силување и педофилија ради можните последици по нивниот живот во иднина иако на крај можат да испаднат сосем невини. Сепак никој не сака во своја близина силувач и педофил па макар и невин.

Ако една девојка седи до 3 часот во дискотека, и се дотерала за таа дискотека, и примила пијачка од некој, таа сака да биде силувана?
Искрено не знам како медицински се докажува, прочитав објаснувања од некои членови, но секоја повреда ќе помине, тоа што ќе остане во девојката е траума и ќе го смени нејзиниот однос со луѓето засекогаш. Немојте да барате кривица во неа, никој нормален не би се согласил на такво нешто. Сторителите мора да се најдат и да се казнат.

Ако една девојка седи до 3 часот во дискотека, и се дотерала за таа дискотека, и примила пијачка од некој, таа сака да биде силувана?
.
кој вели дека сака и треба ?! ама допуштање на таков луксуз еве видовме што значи,истото во иднина ќе има вакви потенцијални жртви - нека ви биде пример случајот,зошто отпосле касно е за СЕ па каква и да била одмаздата.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom