Французинка силувана во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата maremare
  • Време на започнување Време на започнување
Важи јас нему ќе му објаснам, а ти на силуваната девојка.
И сега ајде кажими што врска има ова со цел муабет на темата.
Или според тебе доволно е само некоја да рече дека е силувана и да се земе здраво за готово. Ни судење ни полиција ни ништо. Една изјава само од женската и нека те има на сите телевизии и насловни страни, казната бакшиш.
Баш од таквите како тебе кои без тронка совест осудуваат некој само на рекла казала, правите силувања ке поминат неказнети.
Ја знаеш приказната со овчарчето кое цело време ги лажело селаните дека има волк, па кога стварно имало волк никој не му верувал и си останал со прстот в уста.

Молим лепо, не е задолжително да прифатиш пијачка и да е после 12 за да бидеш силувана, а кармата е кучка.

Ја виде ти дека она прифатила пијачка?
Чекам да се раздени па се прибирам, и само вода пијам, не сакам на некој повод да му дадам. :)

Да, затоа што женските што пијат им даваат повод на машките да ги силуваат...
Ти или си силувана или од дома не испаѓаш

Вербата му ги уништила блудните мисли. Моќта на вербата и Татко му ..

И си останал со надрвен да шета :pos:

Ја виде ти дека она прифатила пијачка?

Да, затоа што женските што пијат им даваат повод на машките да ги силуваат...
Ти или си силувана или од дома не испаѓаш

Касно е дечко, легни си...

И сега ајде кажими што врска има ова со цел муабет на темата.
Или според тебе доволно е само некоја да рече дека е силувана и да се земе здраво за готово. Ни судење ни полиција ни ништо. Една изјава само од женската и нека те има на сите телевизии и насловни страни, казната бакшиш.
Баш од таквите како тебе кои без тронка совест осудуваат некој само на рекла казала, правите силувања ке поминат неказнети.
Ја знаеш приказната со овчарчето кое цело време ги лажело селаните дека има волк, па кога стварно имало волк никој не му верувал и си останал со прстот в уста.

Јас да ти кажам што има врска ова со темата, па зарем не се читаш ти кога пишуваш како ги кажуваш нештата?

Какви се тие како мене? Извади ми го мислењето за овој случај и врати се пак да ме плукаш.

Темата некако ојде на лечење сексуални фрустрации and shit ..

Мене ептен едноставно ми делува .. Типот напален до даска, гарант 3-4 месеца само дркал, налетал на некоја од страна , ми се дигнал на неа. Бил со другари и за да не излезе пичка и неебачиште , искористил некој наркоти врз оваа загубената , и го плеснал , па ги викнал и другарите да пробат увозно месо. После тоа гарант му текнало шо направил и сега трите амигоси највројатно ќе го примат у затвор .. what goes around , cums around ..

Молим лепо, не е задолжително да прифатиш пијачка и да е после 12 за да бидеш силувана, а кармата е кучка.

Omg I'm so scared right now!..
Никој ма не те спречува ни тебе ни никоја да зема пијачка од непознати!
Јас си кажав моето што мислам, а јас не земам пијачка од непознат, и дефинитивно не шетам сама ко некоја ветка низ некој клуб во 3 сатот во странство, и никој не ме силува.... ете!

Моето мислење на темава : Типка што шета сама во 3 ам,прифаќа пијачка од непознат без да и се сврти во нејзиниот мозок дека и има турено нешто во пијачката :Сама си го барала! Што мајка бара сама, во ниедно време, на непознато место, во странство ....ДРУЖБА? Хах....одличен плен нема што....
Нека и е ум за друг пат! И уште еднаш, ич не ми е жал за неа! За пиење, секс и за мн други работи треба да си одговорен.....
Нема да коментирам за оние што гледаат низ розови очила, светот не е ливада, и луѓето не си свиркаат и не си подскокнуваат, и нема да ги коментирам профеминистичките мислења ( без навреда јас сум друг правец)...

Pred 2 nedeli 19 godisna devojka vo suto orizari e siluvana od sosed!!
Kaj e nejzinata tema na forumov???
Ciganka\Francuzinka......sto kur ima vrska!!
Citam pogore nekoj pisal ...lele lele sramota za drzavata!
Ti be dibek normalen li si bre??? Ovde mladi zivoti se upropasteni ovoj lele drzavata sramota....PATRIOTISTE SI NEMA STO!!!
Sick fuck!

Касно е дечко, легни си...

Ајде де одговори. Каде виде дека прифатила пијачка?
Зошто само погодувате, ако веќе претпоставуваш нешто, земи ги сите можности. Може го одбила некој,или одбила да игра со него и на тој толку му фалело за да го направи тоа. Не ми се верува дека ни за момент не помисли дека она не е ништо крива. Ко да прв се случува невина девојка да силуваат

Очекувам Франција да ни објави војна во наредните 24 часа

Асанж го прогласија за виновен затоа што плеснал некоја швеѓанка, а не употребил кондом (или му се скинал)....така да силувањето е широк поим

.....во првиот дел на Хенговер ....имаше употреба на Руфинол или Руфос....супстанца која предизвикува исцрпеност и привремено губење на меморија....обично ја нарекуваат дрога за силување.....

....во конкретниов случај не гледам логичен мотив девојката да измислува....бидејќи се спомнуваат неколку лица....а не една конкретна личност

во случајов покрај гинеколошкиот преглед....анализата на крв (присуство на руфинол или некоја супстанца со слично дејство) може да биде клучен доказ

инаку има два типа на силувачи...првиот.....луѓе кои не можат да имаат нормален сексуален однос и не се способни да заведат жена....и вториот тип.....луѓе со пари и статус (или деца на луѓе со пари и статус) кои мислат дека може да прават што сакаат поради својот статус

како и да е ситуација во МК станува се полоша и полоша....тонеме се подлабоко и подлабоко во КОШМАРОТ наречен АМЕРИКАНСКИ СОН

Ајде де одговори. Каде виде дека прифатила пијачка?
Зошто само погодувате, ако веќе претпоставуваш нешто, земи ги сите можности. Може го одбила некој,или одбила да игра со него и на тој толку му фалело за да го направи тоа. Не ми се верува дека ни за момент не помисли дека она не е ништо крива. Ко да прв се случува невина девојка да силуваат

Прво прочитај ја веста на првата страна од макфакс, па препрочитај ги уште еднаш моите мислења, или сакаш да ти џвакам дека го осудувам силувањето?

Прво прочитај ја веста на првата страна од макфакс, па препрочитај ги уште еднаш моите мислења, или сакаш да ти џвакам дека го осудувам силувањето?

Прочитав и сајтот не е воопшто веродостоен, неможам да склопам мислење само од тоа

Типка што шета сама во 3 ам,прифаќа пијачка од непознат без да и се сврти во нејзиниот мозок дека и има турено нешто во пијачката :Сама си го барала!
Никој не бара (и не заслужува) да биде силуван. Да ги оставиме на страна постапките на одговорните луѓе, сепак суштината е таа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom