- Член од
- 12 август 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 906
Не бе ти пишав ко шо беше, му дадов кредит да се јави и ми рече ако ме задевал некој него да го барамДругарче ми е овај.... се закаравте ?
Не бе ти пишав ко шо беше, му дадов кредит да се јави и ми рече ако ме задевал некој него да го барамДругарче ми е овај.... се закаравте ?
Пиволенд е 100 пати подобар од ова турбофолкерскиов џган...ужас
Слушам предлози за музички гости и од двајцата.Демек андерграунд фаците на фестивалот слушаат САРС и Дубиоза? Ох, леле!
И они се тешки сељаци, ама јако е да си андерграунд денес.
Пивофест треба да се одвива една цела седмица, веќе како манифестација се надминува сам себе и мора да се мисли и пошироко. Од друг аспект исто така, ќе се опфати и поширок спектар на музика (бидете реални, шабан забава мора да има, ама кога би траел 7 дена ќе има простор и за други видови на музика). Трето исто така, Прилеп како град се уште има недосредени места кои можат да се понудат и да се атрактивни за туристите за Пивофест кога би се средиле.
Тоа беше тоа од годинава, во моментов ја чекаме Фикрета Лепа Брена на понуда за крај и јас шо подалеку од истото, сите кои се и беа присутни се надевам си поминале и поубо од најубо шо можи, благодарност за присуството и од мое лично име и од името на цел Прилеп, ќе си го земам тоа право, и се надевам се гледаме в година уште повесели на уште поинтересен и поквалитетен Пивофест.
--- надополнето: 15 јули 2012 во 23:46 ---
Слушам предлози за музички гости и од двајцата.
Оти да се плука само, лесно е. Лесно е и да се организира паралелна манифестација од ист тип во Скопје кога веќе пропадна обидот пред некоја година и овој бренд да се пренесе од Прилеп во Скопје.
Затоа ко шо реков, повелете предложете.
Сега засега, доволно е 7 дена, дали има капацитет за подолго ќе се види.
Ууу значи веќе е констатирано дека 7 дена е оптимална бројка? Немој брате те молам. Ова одвај се издржува 4 дена, па камоли 7....немој те моламСега засега, доволно е 7 дена, дали има капацитет за подолго ќе се види.
Немам никаков предлог едноставно луѓето нема да бидат таму ако нема турбофолк па макар и толку лош.Во Скопје со сигурност има подобра музика ,подобри бендови... кога веќе е тешко да се организира барем да им забранат да пијат на пејачиве пред да излезат на сцена,срамота е. Но што да кажам за жал луѓето сакаат таква музика без обзир како звучи и како пејат едноставно тоа е тоа ќе видиме оваа година во Скопје како ќе биде па после ќе коментирамеПивофест треба да се одвива една цела седмица, веќе како манифестација се надминува сам себе и мора да се мисли и пошироко. Од друг аспект исто така, ќе се опфати и поширок спектар на музика (бидете реални, шабан забава мора да има, ама кога би траел 7 дена ќе има простор и за други видови на музика). Трето исто така, Прилеп како град се уште има недосредени места кои можат да се понудат и да се атрактивни за туристите за Пивофест кога би се средиле.
Тоа беше тоа од годинава, во моментов ја чекаме Фикрета Лепа Брена на понуда за крај и јас шо подалеку од истото, сите кои се и беа присутни се надевам си поминале и поубо од најубо шо можи, благодарност за присуството и од мое лично име и од името на цел Прилеп, ќе си го земам тоа право, и се надевам се гледаме в година уште повесели на уште поинтересен и поквалитетен Пивофест.
--- надополнето: 15 јули 2012 во 23:46 ---
Слушам предлози за музички гости и од двајцата.
Оти да се плука само, лесно е. Лесно е и да се организира паралелна манифестација од ист тип во Скопје кога веќе пропадна обидот пред некоја година и овој бренд да се пренесе од Прилеп во Скопје.
Абаман, шо ти фали па тебе ко домајчин?Ууу значи веќе е констатирано дека 7 дена е оптимална бројка? Немој брате те молам. Ова одвај се издржува 4 дена, па камоли 7....немој те молам
Целта е шо повеќе дојдени гости и заминати среќни гости. Лично и јас не сум за турбофолк, лично и градоначалникот не е за турбофолк колку шо го знам, ама има многу луѓе шо сакаат па мора да има и такво нешто. Јас ја обожавам музиката на Кирил Џајковски еве на пример, и бев само за тоа. Затоа сметам дека треба да трае подолго фестивалот, за понудата да е поопширна.Немам никаков предлог едноставно луѓето нема да бидат таму ако нема турбофолк па макар и толку лош.Во Скопје со сигурност има подобра музика ,подобри бендови... кога веќе е тешко да се организира барем да им забранат да пијат на пејачиве пред да излезат на сцена,срамота е. Но што да кажам за жал луѓето сакаат таква музика без обзир како звучи и како пејат едноставно тоа е тоа ќе видиме оваа година во Скопје како ќе биде па после ќе коментираме
Некој електронски музичар ко Кирче, некој трансер, некој етно артист. Само не ова.Слушам предлози за музички гости и од двајцата.
Пиволенд е 100 пати подобар од ова турбофолкерскиов џган...ужас
Да разјасниме само, пошто најверојатно си жена и не очекував поинаков коментар од тебе на тема „Пиво“.Пиволенд е 100 пати подобар од ова турбофолкерскиов џган...ужас