Предлог за MP3 плеер

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Toshiba Gigabeat 40 GB
Интересно мада не ми праи многу ќејф, требаше да земам iPod 30 GB.

012C000000292966.jpg
mnogu sum zadovolen 512 mb prilicno dosta e a i bashka za evtini pari go zemav

Ја имам mp4 црна боја малечко е такво служи да ви кажам има и за слики,видео,музика,игри,текстови ТОП е:)само не е некоја огромна меморија требаше со поголема да зеам али овој ми се свиѓаше 512mb а марката не му е позната MS industrial нешто така еве гоПрегледај го приврзокот MAJJJJJJJ.bmp

П.С.И ај некој нека ми каже ако знае за песните lyric од кај да им симињам за да ми се вртат?Ве молам!

Абе сакам да зеам мп3 плеер ама не можам да се одлучам шо да зеам... Предлози?

Dragana <>< напиша:
quart-mp3-prom.jpg

Второто го имам. Добро е, служи. Има 512м.
jas tretoto dobro e se samo od slusalkite ne sum ama ic zadovolen bolat usite i ne mi vadad bas

Јас неможам да си ја најдам официјалната страна на моево емпетројче, го зедов од Словенија, ама еве ви линк до сликата (да не ја ставам на форумов директно, голема е)

Dragana <>< напиша:
quart-mp3-prom.jpg

Второто го имам. Добро е, служи. Има 512м.
И јас вториот, презадоволен.
torrent напиша:
jas tretoto dobro e se samo od slusalkite ne sum ama ic zadovolen bolat usite i ne mi vadad bas
И моите оргинални слушалки беа за нигде, ама си купив Genius HP-02E слушалчиња за 180 ден. и супер звук вади сега и бас и се.
Genius_HP_02E_Headphones__5772753.jpg

p.s. мора да ви кажам дека ови mp3 плеери се unbranded т.е. не се QUART. Еве страницата за сите тие unbranded плеери. http://www.s1mp3.org/

Мене ми го донесоа од Ирска (ministry of sound) ептен е топ.Се регистрирав на нивниот сајт, можам песни да симнувам итн...

Ми треба предлог МП3-ка но ефтина зошто ми треба за во теретана па ајде постирајте некои линкови за ако може и онлајн да се нарача... значи не ми треба некој многу скап... ефтино. Поздрав

Слушалки немаш на телефонот ? .... поефтино амин , земај една картичка од 1 гига ( 300 ден ) и пукај колку сакаш музика

Види у Еми медиа ако си у СК и инсистираш, имаат ефтини. Поефтино би те фатило слушалки и мемориска картичка за телефон.

Слушалки немаш на телефонот ? .... поефтино амин , земај една картичка од 1 гига ( 300 ден ) и пукај колку сакаш музика
Еден гига?
tumblr_m6ocahX7qW1rnruje.jpg

башка сто пати е подобро да имаш посебна мп3јка за музика, батеријата на фонот ти е увек пуна

Еве ти МП3ка (песна) од мене:
Коце Маајка - Да му ебам мајката.mp3
Он топик: Не земај многу скапо нешто, јас иам Ајпод Шафл, али малку ми е користен, иако кога го купуваш си мислиш бог знае колку ќе слушаш музика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom