H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Подолго време размислувам на ова... Некој ден ќе биде и последно размислување.
Без вакви постови please. Треба да се остане што е можно подолго, и така после тоа нема ништо, пепел. Боље нешто него ништо.Подолго време размислувам на ова... Некој ден ќе биде и последно размислување.
Ти ова озбилно или ?Подолго време размислувам на ова... Некој ден ќе биде и последно размислување.
Подолго време размислувам на ова... Некој ден ќе биде и последно размислување.
Ти ова озбилно или ?
Психички и онака сум мртов одамна, може да речам дека постојам само уште физички..Без вакви постови please. Треба да се остане што е можно подолго, и така после тоа нема ништо, пепел. Боље нешто него ништо.
Која е причината?Психички и онака сум мртов одамна, може да речам дека постојам само уште физички..
Пред да се убиеш само помисли колку од работите што си ги посакал ти се десиле, барем само за момент, и ако не, што ти си направил во врска со тоа? Барем ако одиш нека не биде без борба.Психички и онака сум мртов одамна, може да речам дека постојам само уште физички..
А духовно... тоа го заборави... и не заборавај, тоа нема да умре дури и да се убиеш...Психички и онака сум мртов одамна, може да речам дека постојам само уште физички..
Друже топло и најпријателски ке ти препорачам да си посетуваш психијатар , сега незнам зашто и ккаква тие ситуацијата но они ке ти помогнат многу да се вратисш у нормала , бтв..ако не се зезаш мисламПсихички и онака сум мртов одамна, може да речам дека постојам само уште физички..
Посматрај ги мислите, види кога се јавуваат, зошто се јавуваат. Дали се реакциони по природа, дали се дел од егото. Запамети, ти и мислите не сте едно....Подолго време размислувам на ова... Некој ден ќе биде и последно размислување.
Слушај младичу, текстови со песни и птици колку и да се добронамерни нема да ти помогнат да излезеш од таму каде што си сега. Уште си дете, мислам дека немаш ни 20 години, за да мислиш дека сега му е мајката да се прекине се. Има уште за туркање и терање. Ако имаш проблем од метафизичка природа, немој тоа да го сфатиш премногу сериозно, сите во еден момент се почувствувале дека не се за тука т.е се почувствувале како живи мртовци. Таа фаза е дел од животот.Психички и онака сум мртов одамна, може да речам дека постојам само уште физички..
Другар, едно време и јас имав доста сериозни проблеми на оваа тема. Секој ден ми беше црн, секој ден исто, друго немаше. Дури бев тотално спремен за да го направам чудово, но ете неколку разговори со некој луѓе полека ме предомислија.Подолго време размислувам на ова... Некој ден ќе биде и последно размислување.
Верувај дека многумина се чувствувале така во одреден дел од животот.Психички и онака сум мртов одамна, може да речам дека постојам само уште физички..
Чекај, не брзај.... Треба прво да ги суредиме, срамните, гнасните и омразените, зони, рампи и пајак - возила и во врска со тоа да приредиме општонародна веселба на Плоштад.Подолго време размислувам на ова... Некој ден ќе биде и последно размислување.