Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не го дупи човекот..Не може андроид да се стави..И луѓе разберете НА ТЕЛЕФОНИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕЊАВА ОПЕРАТИВНИОТ СИСТЕМ..МОЖЕ САМО ДА СЕ АПЛАУДИРА...

Ај жити се неможело? може да се менува ама не на сите, најинтересен пример ти е HTC HD2 покрај фабричкиот Windows Mobile 6.5 можеш да му ставиш
Windows 7
Android
Meego
Ubuntu
што значи дека телефонот може да работи на 5 различни оперативни системи

Не го дупи човекот..Не може андроид да се стави..И луѓе разберете НА ТЕЛЕФОНИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕЊАВА ОПЕРАТИВНИОТ СИСТЕМ..МОЖЕ САМО ДА СЕ АПЛАУДИРА...

Колку си сигурен дека не може да се стави???

Јас му имам ставено на бившиот Омниа 2, но беше спор.

Аплаудира ??:confused: Шо ти значи то бе

Ај некој поискусен доколку сака да помогне околу донесување одлука :D Ми даваат ZTE Racer II за Ipod nano 8gb ? :)

У старт не ми се допаѓа што е со мал екран, натаму е ваше :D

Аплаудира ??:confused: Шо ти значи то бе
Епа софтверот да го аплаудираш..Тоа аплауд (upload) ти значи надоградување...Пример јас го аплаудирав телефонот од 2.2 на 4.0..Сваќаш..

Епа софтверот да го аплаудираш..Тоа аплауд (upload) ти значи надоградување...Пример јас го аплаудирав телефонот од 2.2 на 4.0..Сваќаш..
upload = надоградување
upgrade = upload
update = ?

Ај некој поискусен доколку сака да помогне околу донесување одлука :D Ми даваат ZTE Racer II за Ipod nano 8gb ? :)

У старт не ми се допаѓа што е со мал екран, натаму е ваше :D

Истата и мене ми нудеше за ајподот нано, ја го продадов за ќеш 1900
како и да е телефонот оди околу 2000 денари

Сакам да ве прашам нешто. Каде може да се најде силиконска маска за huawei x1?

dokolku e potrebno za spojuvanje spojteja, maka mi bese da baram postoecki temi.

продавам HTC DESIRE,стакло зачуван,10 000 денари ! :)

Мислиш апдејтира...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom