Прв секс на плажа

• Креатор на темата Креатор на темата Butterflyygirl
  • Време на започнување Време на започнување
За 1 пат,на зид или на перачка најдобро...
Барем мое искуство кажувам де :D

Како бе на ѕид? :)
Мислам знам како изгледа нештото, арно ама за ,,прв пат,, на ѕид, како бре мајката ,,и го пикна,, а оваа не почна да ринта на сите страни??? :) Или тебе прв пат ти беше, неа не? :)
--- надополнето: 13 јули 2012 во 02:36 ---
Ако веќе сакаш авантура пробајте во вода... можете и под вода уште боље...(y)

Е и ти ја опрај сега :)
Уште од прв пат ли лубриканти глупости.......

Како бе на ѕид? :)
Мислам знам како изгледа нештото, арно ама за ,,прв пат,, на ѕид, како бре мајката ,,и го пикна,, а оваа не почна да ринта на сите страни??? :) Или тебе прв пат ти беше, неа не? :)
--- надополнето: 13 јули 2012 во 02:36 ---

Е и ти ја опрај сега :)
Уште од прв пат ли лубриканти глупости.......
Не разбираш ти... сеа ќе ти објаснам... кога се веќе на плажа зошто не и под вода барем нема да им пречи никој...
Под притисок во вода многу подобар и поинтезивен е оргазмот.... затоа... јас само предлог давам... ништо повеќе...:D

Не разбираш ти... сеа ќе ти објаснам... кога се веќе на плажа зошто не и под вода барем нема да им пречи никој...
Под притисок во вода многу подобар и поинтезивен е оргазмот.... затоа... јас само предлог давам... ништо повеќе...:D

Еднаш во животот пробав во вода (ама базенска, не сум пробала во морска) и тоа беше така болно искуство, на памет не ми паѓа втор пат да пробам :)
А иначе, кај прв пат, па и да ,,не лизга,, гадно ќе им биде искуството :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Еднаш во животот пробав во вода (ама базенска, не сум пробала во морска) и тоа беше така болно искуство, на памет не ми паѓа втор пат да пробам :)
Што му објаснуваш, сите кои имале секс во вода му го прочитаа искуството :)

Ајде нема да се нагаѓам кој какво искуство имал... (y)
Јас само совет давам не дека го следам истиот...:P Знаеш како за советот... тој ти е еднина работа што се дава бесплатно, а никој не го зема здраво за готово па дури ни тој што го дава...:icon_lol:
А додека не пробаат нема да знаат каде бива каде не бива сексо...;)
--- надополнето: 13 јули 2012 во 09:08 ---
Ете то ти било и проблемот во базен(како не ви било гадно бе во базен...) пробај во морска вода повеќе клиза или во океанска пфу ко во уље...(морам да потенцирам ради да се разбере... "не ме сваќај сериозно"...)

Нема што да нагаѓаш, да си имал секс во вода, ќе знаеше дека се појавува триење и ја нема влажноста, што е многу тешко за однос. Али вака на незнаење си ја лупна па и со дополнување бонус:

Нема што да нагаѓаш, да си имал секс во вода, ќе знаеше дека се појавува триење и ја нема влажноста, што е многу тешко за однос. Али вака на незнаење си ја лупна па и со дополнување бонус:
Епа си пишува убаво де дека само предлог давам... ништо повеќе...:P
--- надополнето: 13 јули 2012 во 09:17 ---
За добар секс во вода треба виша уметност... извини вака...;)(нема да биде како што е на суво, многу поразличен ќе биде сексот... многу понеактивен...)
Али знам дека нема да се разбереме затоа тука ќе запрам...(y)

Колку повеќе зборуваш, толку повеќе ти се покажува неискуството, најдобро замолчи и повлечи се :)

Колку повеќе зборуваш, толку повеќе ти се покажува неискуството, најдобро замолчи и повлечи се :)
Е ако де јас не се срамам од моето "не"искуство... напротив како би научил нешто инаку...(y)

Со просветлувањево, ми ја уништивте желбата за идење на одмор. :(

Јас дури под туш не успевам.. оsho, што не е во ред со мене?
Прашај ја Леандра она е секс експертот она најубо ќе ти одговори... нешто во стилот... водата ако ви е многу ладна ќе се собере вагината(пиченцето:icon_lol: ) и че има триење и може од многу триење пожар да избие :pos:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom