Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
сметајте за Ибра, Милан и должи на Барса уште 2 рати (2х8 = 16 милиони башка тие 8 милиони платени годинава) значи од вкупните 60 милиони остануваат 44 .. значи со 44 милиони треба да се најди замена за Ибракадабра (3 најдобар шпиц) и Силва (најдобар дефанзивец)... па само еден класа напаѓач вреди 30 милиони а башка и дефанзивеец и среден ред. За 14 милиони треба да се појача и одбраната и средниот ред .... не би рекол
--- надополнето: 12 јули 2012 во 20:20 ---
најдобро е да се даде само Силва за 40 милиони па со нив да се земи еден во одбрана + еден добар од средиот ред + уште еден на позајмица за среден ред..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.641
Berlusconi: "Yes, I have sold Ibrahimovic and Thiago Silva to PSG."

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
^^
On 28 August 2010, Milan announced on their official website that they had acquired the services of Ibrahimović for the 2010–11 season. He was loaned out to Milan for the 2010–11 season, with Milan having the option to purchase him outright from Barcelona for €24 million at the end of the season.
All agreements between Milan and Barcelona were confirmed on 18 June 2011. The end!!! ;)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Берлускони потврдил дека ги продава СИЛВА И ИБРАХИМОВИЧ во ПАРИ............ :facepalm:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Silvio Berlusconi: "I've sold Ibra and Thiago Silva, and thus saved €150 million."
:pos: :pos: :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Таиво постигнал договор со Бенфика, а нашите ги одбиле Марсеј за Месбах.
Да де за тоа ги продава на Миланњус не го пишува тоа има само дека ги потврдува преговорите не дека ги дава за да заштеди, медиумите уште толку прават каша од трансферот ги разгоруваат курва суд да почнат со протести.
Сега па има вест дека Силва е продаден одамна :pos:
Фали потписот на Ибра али тешко да го добијат поради неговите барања сега му ја покачиле понудата на 12.5 мил :pos:

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Воа шеициве го уништуваат фудбалот се да им еб*м .... ја цитирам последната изјава на ВЕНГЕР :
ГО УНИШТУВААТ МОЈОТ ТРУД , НО НЕМА ДА СЕ ОТКАЖАМ ..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477

Ибра цело лето изјавуваше дека сака да остане у Милан, дека е среќен тука и дека сака да ја заврши кариерата тука. Пред 2 години му ветија проект, нов голем милан, а му ги донесоа Емануелсон, Мезбах и Мунтари, на грб го носеше тимов 2 сезони, САМ. И на крај да го продадат у ПСЖ за да си ги покријат дупките. ПСЖ му понудиле 12 милиони, им рекол дека у Милан 11 зема, за 1 милион не иде кај нив, 16 милиони по сезона или не иде, може на крај да испадне и да не отидне у ПСЖ.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Епа толку беше.Работава за Ибра и Силва заврши.Ибра се согласил на 2+1 договор во кој ќе заработува 12.5 мил., за Силва од предходно се знаеше,Милан зима 70 милиони.
Од Таиво и Мезбах уште (вкупно) 10тина милиони, значи 80.
Епа ако не инвестираат барем 60 милиони греота ќе биде.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Можам да го замислам Алегри во моментов

:icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Kасано се напиздел, му се јавил на Макси и му рекол дека сака да се врати у Сампдорија што побрзо.

Е па момци, на здравје нека ни е, и официјално смо екипа од втор ранг, ми беше мило што се дружевме !!

пс. Пато е уште млад, да му зајакнат мускулите Балон Д'ор ќе освои, кој кур .....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Епа ако не инвестираат барем 60 милиони греота ќе биде.
Абе ако сакет 10м нека инвестираат, ама нека донесат квалитет и свежа крв во тимов.
Јас сум сигурен дека ќе се донесит нешто младо и талентирано, мора да се оправдаат за овој потег што ги продадоја.. Со Кака друга беше работата, го имавме Пирло, па и Сидорф, Гатузо...
Нека најдат нови Ночериновци и Боатенговци.
Јас очекувам во одбраната 3 нови играчи.. 2 стопери + 1 лев бек
Средина очекувам 2 ца играчи, еден играч ист тип на Бомел, друг малце по креативен.
Напрет доколку си ојт само Ибрава еден играч ќе не закрпит, но ако си ојт и Робињо уште еден играч и доволно ќе е.
Кој на позајмица, кој на рати, кој во готово, се на се милам дека 50% од париве шо ги зедоја или ќе ги земет ќе се доволни за Галијани да направи конкурентен и млад тим за во сите фронта.

Касано денеска ја фати 30ката, се надевам дека нема да не напишти и дека наредна сезона ќе ги полни напаѓачите со асистенции.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Познавајки го Галиани,ке најде добри замени мислам,продава два играча носи пет

Kajgana Shop

На врв Bottom