DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.982
А го цитира женска од Јурумлери....Вика дечко од Драчево
А го цитира женска од Јурумлери....Вика дечко од Драчево
Боли реалностаСрциња тие провинцијалски, секоја прилика ја користат Вардар у уста да го стават
Го променивте името за да останите, не сте Вардар туку Миравци, и ако Македонија го промени името во Северна, вие не треба ни да писнете да кревате бунтови.Ме изнасмеа
Знаеш колку ме боли што Вардар е шампион и ќе игра ЛШ. Аууу не можам да ти опишам. <3
Оглас: Истерувам ѓаволи, 200% дневница на празници.
Неписмен сељакГо променивте името за да останите, не сте Вардар туку Миравци, и ако Македонија го промени името во Северна, вие не треба ни да писнете да кревате бунтови.
најголем фејл е шо во потис чиста Македонија ти стој. Од провинцијалци ќе ја чистиш?Срциња тие провинцијалски, секоја прилика ја користат Вардар у уста да го стават
lolнајголем фејл е шо во потис чиста Македонија ти стој. Од провинцијалци ќе ја чистиш?
Абе неписмен ниеден, не го тупи оди глеј си работа, од такви ко тебе ке ја чистименајголем фејл е шо во потис чиста Македонија ти стој. Од провинцијалци ќе ја чистиш?
и да ја чистиш од такви ко мене,ама после да не се чудиш оти на патните табли шкупи ви пишиАбе неписмен ниеден, не го тупи оди глеј си работа, од такви ко тебе ке ја чистиме
Џабе вреѓаш кога и ти ја знаеш болната вистина, не е лага...имам и доказНеписмен сељак