zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.431
- Поени од реакции
- 6.078
Што убаво вака граѓанско усно...колку само се изнамачив за влезните колоквиуми со тие ебаните прашања со слични одговори...
0702680671.Do koga rabotat ovie na studentski prasanja, t.e od koga se na leten odmor?
2. Nekoj da mi kaze koga e priemno vreme na Taskovska, ili barem mail da mi pise od nea?
fala odnapred.
Како да нема, еве ја ќе се запишувамIma li nekoj koj ovaa godina ke se zapisuva na praven?
Абе со љубов и добра организација се се можеЗнајте дека се полагаат 2 влезни колоквиуми и испит , додека на повеќето останати факултети преку полагање на 2та колоквиуми се ослободуваш од испит ?
Не се секирајте ,да ве мотивирам вака пред запишвење .
Да надополнам - летниот одмор ви почвит јули а ви завршвит крај на август кога почвит септемвриска сесија(ак ви останет испити) а во јануари скоро и да немате одмор .
Саво те слуша внимателно и само од општа култура ако му мумлаш паѓаш, мора да знаеш да образложиш се, но и да допреш до суштината до конкретното да го кажеш најбитното но тоа да не биде сувопарно кажано, да има тек образложение, кохезија.Шо мислење имате за Саво Климоски.Уште тој испит ми е останат ама мамата ич не ми се учитБарат многу да знајш или можам да мумлам нешто од општа култура?
тасковска - вторник и среда од 13 часот1.Do koga rabotat ovie na studentski prasanja, t.e od koga se na leten odmor?
2. Nekoj da mi kaze koga e priemno vreme na Taskovska, ili barem mail da mi pise od nea?
fala odnapred.
Еден другар ги земаше, треба да спремиш уплатница од 1000 ден на сметка од правен, молба напишана до деканот. Заедно со книжниот индекс мислим дека у архива ги однесе, а земањето на документите е наредниот ден. А дали работи студенски во понеделник незнамЌе може некој да ми ја објасни процедурата за зимање на документи од Правен? Дали треба нешто да се плати, дали одма ќе ми ги дадат документите или ќе треба да почекам неколку дена и дали Студентски Прашања работат во понеделник? Да не се отидени на одмор или нешто слично.
Каква молба напишана до деканот?Еден другар ги земаше, треба да спремиш уплатница од 1000 ден на сметка од правен, молба напишана до деканот. Заедно со книжниот индекс мислим дека у архива ги однесе, а земањето на документите е наредниот ден. А дали работи студенски во понеделник незнам
класична молбаКаква молба напишана до деканот?