- Член од
- 5 март 2011
- Мислења
- 844
- Поени од реакции
- 825
ti odgovoriv po PP nemora i tuka ok si eЗа 550 евра купувам Ајфон 4С. Сигурно се збунил со цените. Пренеси му. А С3-ките моментално се по 500 евра.
ti odgovoriv po PP nemora i tuka ok si eЗа 550 евра купувам Ајфон 4С. Сигурно се збунил со цените. Пренеси му. А С3-ките моментално се по 500 евра.
Хахахахаа француско лелелеле ќе се убијам...Ај фон што е ? Исти к*р ..ако така судиме..а алкател ко што знам е француско.
--- надополнето: 11 јули 2012 во 21:38 ---
немој бе сезнајко,живеј си..а чија фирма е алкател..т.е. од која држава,кај е седиштето?Хахахахаа француско лелелеле ќе се убијам...
Па може не знае дека се француски. Треба да го поднаучиме малку.немој бе сезнајко,живеј си..а чија фирма е алкател..т.е. од која држава,кај е седиштето?
Све знае,посебно за мобилни,а незнае гугл да отвори..Па може не знае дека се француски. Треба да го поднаучиме малку.
Mislam deka e EDGE zatoa sto ja ima taa ikona. Abe kreditot da ne mi go soberat od T Mobile?Фала богу дека ти лапа. Си се конектирал преку 3G/EDGE/GPRS (мобилен интернет).
Оди на сајтот на твојот оператор за да ги видиш цените. Ако сакаш да го исклучиш интернетот, јави се во нивниот центар за поддршка.
htc desireМожете ли да ми препорачате некој добар мобилен на тач за од 7-9 илјади мкд.?
htc sensationСакам да земам сони еркисон арц с, а знам дека не е баш од најновите модели, а и не сум баш во тек па некој ако сака да ми препорача некој друг телефон за таа цена и горе доле тие опции можеби и подобар од овој? Благодарам.
Дечки, некој?Незнам дали е за тука, но ке прашам. Зошто секогаш кога ке се конектирам на јавен Wi-Fi Hotspot преку мини операта не сака да ми отвара страници, а преку пребарувачот од телефонот може? (се работи за СЕ Виваз про)
Менував различни ромови и секаде правеше така.Имам проблем со SE Xperia X10 (големата). Тачот си работи перфектно, но се случува понекогаш да не реагира или да си притиска само од себе. Но кога ќе го заклучам/отклучам пак си работи добро.
Пробав телефонот го рутирав и му ставив кастом ром, но повторно е така. Пробав преку Function Validation (апликација од ромот) и тачот работи на секој дел.
Има ли некое решение и дали мислите дека е софтверски или хардверски ?