Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Ај фон што е ? Исти к*р ..ако така судиме..а алкател ко што знам е француско.
--- надополнето: 11 јули 2012 во 21:38 ---
Хахахахаа француско лелелеле ќе се убијам...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
немој бе сезнајко,живеј си..а чија фирма е алкател..т.е. од која држава,кај е седиштето?
Па може не знае дека се француски. Треба да го поднаучиме малку. :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Vcera kupiv Alcatel OT-813 od T-mobile so sim kartica(pri pejd) i probav preku aplikacijata Opera Mini da se uklucam na internet i uspeav. Sega ne mi e jasno preku sto se ukluciv na internet posto ne sum se konektiral ni na Wifi ni na nisto, samo vlegov preku opera mini? Da ne mi lapa kredit?

P.S Izvinite sto pisuvam na latinica, ne sum doma i pisuvam od alcatelov

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Фала богу дека ти лапа. Си се конектирал преку 3G/EDGE/GPRS (мобилен интернет).
Оди на сајтот на твојот оператор за да ги видиш цените. Ако сакаш да го исклучиш интернетот, јави се во нивниот центар за поддршка.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Фала богу дека ти лапа. Си се конектирал преку 3G/EDGE/GPRS (мобилен интернет).
Оди на сајтот на твојот оператор за да ги видиш цените. Ако сакаш да го исклучиш интернетот, јави се во нивниот центар за поддршка.
Mislam deka e EDGE zatoa sto ja ima taa ikona. Abe kreditot da ne mi go soberat od T Mobile?

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Незнам дали е за тука, но ке прашам. Зошто секогаш кога ке се конектирам на јавен Wi-Fi Hotspot преку мини операта не сака да ми отвара страници, а преку пребарувачот од телефонот може? (се работи за СЕ Виваз про)

Член од
4 јануари 2009
Мислења
91
Поени од реакции
5
Можете ли да ми препорачате некој добар мобилен на тач за од 7-9 илјади мкд.?
htc desire ;)
--- надополнето: 16 јули 2012 во 10:16 ---
Сакам да земам сони еркисон арц с, а знам дека не е баш од најновите модели, а и не сум баш во тек па некој ако сака да ми препорача некој друг телефон за таа цена и горе доле тие опции можеби и подобар од овој? Благодарам.
htc sensation ;)

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Незнам дали е за тука, но ке прашам. Зошто секогаш кога ке се конектирам на јавен Wi-Fi Hotspot преку мини операта не сака да ми отвара страници, а преку пребарувачот од телефонот може? (се работи за СЕ Виваз про)
Дечки, некој?

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Ќе ве замолам да ми кажете колку отприлика вреди да продадам ZTE Racer II, со година и пол гаранција? Со телефонот имам слушалки, полнач и Микро СД картичка од 1 гб.
http://www.gsmarena.com/zte_racer_ii-4290.php
Однапред благодарам. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Имам проблем со SE Xperia X10 (големата). Тачот си работи перфектно, но се случува понекогаш да не реагира или да си притиска само од себе. Но кога ќе го заклучам/отклучам пак си работи добро.

Пробав телефонот го рутирав и му ставив кастом ром, но повторно е така. Пробав преку Function Validation (апликација од ромот) и тачот работи на секој дел.

Има ли некое решение и дали мислите дека е софтверски или хардверски ?
Менував различни ромови и секаде правеше така.
Незнам дали е до тоа, но одкога инсталирав Go Launcher ми се нема појавено истиот проблем веќе 3 дена :D
Претходно ми замрзнуваше на некоја секунда, не работеше тачот на некои делови на моменти и се притискаше само од себе, но сега се си работи таман :D

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Шо викате за ова да го земам. Со 1000 денари доплата на припејд?

Го користел некој, задоволен?

Kajgana Shop

На врв Bottom