Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Гледам се врти сума од 65 милиони за Ибра и Силва. Па само за Силва даваа 40 милиони (+бонуси?), сега излегува по ова дека за Ибра даваат само 25 милиони. На пазар каде секој просечен или недокажан играч прави трансфер околу 15 милиони, малку е ова.

Гледам се врти сума од 65 милиони за Ибра и Силва. Па само за Силва даваа 40 милиони (+бонуси?), сега излегува по ова дека за Ибра даваат само 25 милиони. Во услови каде секој просечен или недокажан играч прави трансфер поголем од 15 милиони, малку е ова.
Јас прочитав дека само за Ибра биле тие 65м, што не ми се верува премногу се..

Не, нема шанси само за Ибра. Да беше така Галијани на грб ќе го носеше до Париз. :D

Не за двајцата, и сумата е 70 милиони, 45 за силва 25 за Ибра !!

Видите дечки Ибра има 30 године, дури ни Арапите не са толку глупи да дада за него над 25 милиона !

Добро барем расте цената, сабајлето беше 60 милиони, попладне 65, сега догурала до 70. :)

Sky reports that Gabriel has been signed as a non-EU player, as his application for Portuguese citizenship still hasn't been completed yet.

Ако ова е точно и Силва си замини, ништо од Деде...

Realno so 25m e skoro nevozmozno da se najde igrac sto ke go zameni Ibra.Takov igrac kakov sto e Ibra vo denesno vreme nikoj ne moze da garantira deka ke najde za 50m,a ne za 25 ili 30m.
Ako veke se reseni da go davaat togas najdobro bi bilo da go dadat na City i da go izvlecat Kolarov so Tevez ili Dzeko.Jas od tamu bi go zemal Balotelli pred Tevez/Dzeko pa kolku saka neka e lud.Ova bi mozelo da se pokaze kako apla pogresen poteg ako epten zbesne kotleto no ako se smiri ke imame strasen napagac vo naredni 10 godini.Dolgo e letoto i ke izlezat uste mnogu spekulacii okolu Milan pa nase e da se nadevame deka na krajot od ovoj preoden rok ke izlezeme za nijansa pojaki od lani.

p.s Izvinete za latinicava.

Пред некое време за двајцата даваа 80 мил, оној Деде го заборавите го продолжил договорот и цената му е поголема.
65 мил само за Ибра тоа e нешто невозможно на трансфер пазарот за играч над 30 години. Грешка е информацијата тоа е цената за двајцата и е многуууу малку aко се земи во предвид нивниот квалитет во споредба со оние недокажаните во големи екипи кои се продаваат по 30 мил пример Хазард, Витсел, Јоветич, Гансо.... (n)

Нашите нема да ја прифатат они само за Силва бараат 50+бонуси или приближно 60 мил и 30 мил за Ибра. Понуда со под 80 мил нема ни да ја погледнат.
Е само 65 мил за Ибра не се одбиваат и за тие пари ќе имаме по еден од Ван Перси/Тевез/Џеко/Јоветич + Коларов/Балзарети + Стротман/Сахин/Де Јонг
Агентот на Ибра веќе бил во Шведска демек да разговараат и да донесат конечна одлука.

Пред некое време за двајцата даваа 80 мил

Мислам дека се појави информација дека Галијани на Леонардо му го дал тој предлог, а не обратно. Кога почна да се кочи трансферот на Силва тогаш излезе таа информација.

се запнале сите за годините на ибра. па па па!
и да, бонбонера, ван перси наскоро ќе полни 29.
тевез има 28, балцарети е пред умирање скоро 31 ќе биде, џеко е 26 - за 4 години ќе треба да се продава.
и тн
:X3:
место пато да се продава, овие нашиве се запнале за ибра
а замислете тандем тевез - ибра :гик:

Да не речете провоцирам - ама без Т.С и Ибра ... со нас ќе се борите за ЛЕ :)

Пази пази експертите од другите фан-клубови дојдоа да се ситат, ќе сме се бореле за ЛЕ.. Ќе се видиме бе другарчиња, полека.. Со ваков или онаков Милан, ќе се видиме па ќе разгвараме..:)
Ќе им треба нешто абнормално за да оправдаат евентуален мега-трансфер на двајцата. Мене ме интересира што ќе им биде тоа.

с
место пато да се продава, овие нашиве се запнале за ибра
а замислете тандем тевез - ибра :гик:

Помина возот за Пато, дали ќе наиде друг не се знае. :D Никој нема да даде добри пари за него во овој момент, треба да се докажува...

А да имаше Милан таков напад уште од јануари, не се сомневам дека и титулата ќе беше освоена... но...

Алегри: Јувентус има 31 титула вклучувајќи ја и онаа од Сериа Б. А овие пак му вратиле со: Милан има 18 вклучувајќи и 2 од сериа Б може да си стават 2 звездички.Ние барем не броиме туѓи наши си се сите. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom