- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Абе некои со Есма,некои со Азис. Тоа си е до вкус братко.ганчо бе,ако си гугуткате со азис кој кого ебе во б`лгарија ние сме башка држава очигледно,тука се користи “немој да ме јебеш“ како израз да не ме лажиш и слично
е сега пошто ни брка работа бугарскиот пасош заради слободно движење во светот - ќе го искористиме правото да го имаме......
Користете го бе правото бе, само после не ревете дека некоj ви правел едно,второ, трето.
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 16:32 ---
Ти поне малце повеке ми личиш на попаметен човек. Не научивте ли дека идентитетот не е генетски код,а се гради со времето?ха, којзнае fmi, убаво кажа Kostur123 -за да смени некој идентитет поради некаков криминал може , т.е. сигурно ќе даде, а и дале
Каде е пребеган бившиот ни министер за здравство ?
- во Софија ......па сопственикот на Тедикото - некаде во Варна бил.....
сега за Даравелски и Пауновски - (незнам ) но може и они се таму со сменет идентитет
Па едно време бегаха от СХС и от Jгославиja во Бугариja, днеска не гледам нешто ново да ти кажам, ма нема страшно идете овде при него да си правите се уште операциите. Нема лошо.
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 16:41 ---
Знаете, плашам се дека сега и после влегуването на синjaта карта от стран ана ЕУ за работа во униjaта почнува да се разбива и поредниот мит - пасошот е потребен за работа.