@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
мислиш 10.000 евраТоа се 100.000 евра, така можеш и амерички да земеш. Може да ти останат кусур и за словенски и за грчки пасош.
мислиш 10.000 евраТоа се 100.000 евра, така можеш и амерички да земеш. Може да ти останат кусур и за словенски и за грчки пасош.
Не мислам 10.000евра. 200.000 лева подели со 1.92 и ќе добиеш евра.мислиш 10.000 евра
па кој нормален би платил бе 100.000 евра за пасош?!Не мислам 10.000евра. 200.000 лева подели со 1.92 и ќе добиеш евра.
Убаво си кажаа гледав бугарски вести. Ако некој сака да инвестира во Бугарија ќе му биде даден пасош по заслугапа кој нормален би платил бе 100.000 евра за пасош?!
ај 10.000 некако се јадат, аааааама 100 -нееееееее
Убаво си кажаа гледав бугарски вести. Ако некој сака да инвестира во Бугарија ќе му биде даден пасош по заслуга
Мала инвестиција - ставаш 100.000 евра неповратна инвестиција и имаш пасош.
зарем и такво нешто имало ?!
„орден“ ака пасош на заслуга
искрено- како тргнала работава- да сум некој у власта по брза постапка би им дал македонско државјанство на минимумУбаво си кажаа гледав бугарски вести. Ако некој сака да инвестира во Бугарија ќе му биде даден пасош по заслуга
Да имало заинтересирани, одамна би давале... Не ни е интересен пасошот воопшто за никого. (освен за албанците)искрено- како тргнала работава- да сум некој у власта по брза постапка би им дал македонско државјанство на минимум
1 млн руси - доволно е да презимето им завршува на ски
потоа на исто толкав број и пољаци, украинци ......
да знаеш дека меѓу русите и те како има заинтересираниДа имало заинтересирани, одамна би давале... Не ни е интересен пасошот воопшто за никого. (освен за албанците)
После ќе биде Македонија до Пекингда знаеш дека меѓу русите и те како има заинтересирани
а за овие останативе што ги набројав - не сум сигурен
но, крај краева пренаселеноста во Кина и налудничавите им закони ( само по едно дете и т.н )може да значи и предизвик за македонски пасош
што да неПосле ќе биде Македонија до Пекинг
Не се научени политичариве наши со толку милјони луѓе да работат, па кај ќе ги вработат човечешто да не
кога може Србија до Токија
И тоа е поредниот избит нагон ?
Па не те jeбам, па и немам намера и желба Молам ти се на де не ми се слагаш, немам вакви интереси предпоставувам,дека си мажко.немој да ме јебеш дека за Македонците ќе важат допрва некои регулативи......идам таму,барам државјанство - пасош заради тоа што се чувствувам б`лгарин дека ми е смачено од овој лажен систем на лаги и триста други глупости да закачам можеби и заменик министер да станам таму........
Да, това е дел от новиот закон, инвеститори со над 200 000 лева да можат да получат државjaнсво. Тоа го прави например и една Канада и на многу други места. Дали и тиja за кеш го прават? Сега само не ми вели,дека сите македонци ке дадат по 200 000 лева за да земат бугарски пасош.да fmi, за кеш ......за само 200.000 лева се станува бугарин ПО БРЗА ПОСТАПКА- кој не сака да чека нек си плати (исто ко што вадиме пасоши, и др.лични документи по убрзана постапка) исто като с'што
http://www.segabg.com/article.php?id=605469
Не,не точно 100 000 евромислиш 10.000 евра
ха, којзнае fmi, убаво кажа Kostur123 -за да смени некој идентитет поради некаков криминал може , т.е. сигурно ќе даде, а и далеДа, това е дел от новиот закон, инвеститори со над 200 000 лева да можат да получат државjaнсво. Тоа го прави например и една Канада и на многу други места. Дали и тиja за кеш го прават? Сега само не ми вели,дека сите македонци ке дадат по 200 000 лева за да земат бугарски пасош.
[MERGE