Маскулизам

• Креатор на темата Креатор на темата Вештерот
  • Време на започнување Време на започнување
Хомосексуалец, скорпија во хороскоп со длабоки и наталожени фрустации од социјално неприфаќање.

Кое бе социјално неприфаќање? Прашај ги тие што ме знаат од форумов, дали се кријам кој сум и што сум, доколку некој ме праша такво прашање.

А тоа што имам претежно хетеросексуално друштво, исто така ти ја урива твојава теза дека сум социјално неприфатен и влечам од тоа фрустрации. Мене единствено може да ме исфрустрираат ликови како тебе, друго не.

Но за жал ќе мора да се задоволиш со мојата желба за утринско серење при читање на емотивно несозреани индивидуи на кои што светот им е крив ама од страв да не ги тепа светот се кријат зад тастатура. Уствари сеа се хипстери у мода, можда и ќе успееш да си најдеш среќа и јајца.

Како што реков, не се кријам, не сум од тој тип педери :). Биле поканети доста гомнојадци да ме запознаат и да видам од што се направени, но не дошле :). Дали ти ќе ми ја направиш таа чест? И така се преставуваш како мачо балканикус, па да ти ја провериме еволутивнава гранка.

Али како и да е....со оглед на фактот дека твојот одговор кон мене не е потикнат поради директен конфилкт со твој конкретен став, идеја или залагање - но е потикнат од желбата твојата целоживотна фрустрација да ја пукнеш на уште еден smart-ass форумџија со доминантен карактер и его поголемо од ајфеловата кула (типови на луѓе од кои си кркал ќутек, и разноразни малтретирања) за жал истото нема да биде сватено како сериозно.

Интересен fun fact е дека доста од тие со кои сум бил во физичка конфронтација не се пофалиле кого и колку тепале, можеби затоа што на крајот, освен јас, и тие останаа со модрици и подрипнуваа на одење дома :)

Не ми пречат неколку модрици, малце крв, и прљавштина, ако некој научи вредна лекција од таква конфронтација со мене.

И те молам, доминантен карактер не е = на сила :). Докажано низ историјата. Него ти дечко, патиш од комплекси, затоа вака се однесуваш на форумот. А беше цитиран не дека јас нешто толку против тебе лично имам, но кога девојкиве некој почне да ги малтретира, макар на форум, почнувам да вријам од внатре. Само заради тоа. Otherwise I wouldn't give a fuck.

Тоест чекај да ти го преведам на јазик за глупаци за да сконташ: твоиве мислења на форум луѓево ги земаат за сериозно како магистратурата на урко...тоест ич уопште.

Еј, ај не ми го дирај Урко :P , он барем е пододелкан од тебе. Имаш доста да учиш од него, он е role model за тебе ;)

Горенаведеното, плус фактот дека ми е жал што си веќе уништена особа на која што точката на фрустрација е неподнослива и при утрински форум постови, јас се повлекувам од понатамошна било каква дискусија со тебе. Не само затоа што сум: литературно, интелектуално, културолошки и академски посупериорен од тебе....туку само затоа што имам некакви морални вредности да не газам врз социјално угнетувани имбецили.

Таа супериорност постои само во твојата психа, нигде на друго место. Знаеш, за да постои, треба во пракса да се спроведе. Да не зборам па во кои погледи се напна да се направиш посупериорен, мислам, ти се гледа по останатите постови :tapp:. Среќа не сум зел да те цитирам, ми е страв уште некој комплекс да не ти набијам, доста пропатена душа си.

Сакам да кажам мафтање овдека на добро скоцкани зборови нити те прави попривлечен за женскиов свет (освен можеби Sussaro, сигурно сврши додека ти го чита постов), те прави загубено маже во свет кој доживеал подем на феминизам, кое ете преку вакви постови, се обидува да се справи со реалноста. Не, не е тоа маскулизам, туку дегенизам.

Него ти дечко, патиш од комплекси, затоа вака се однесуваш на форумот. А беше цитиран не дека јас нешто толку против тебе лично имам, но кога девојкиве некој почне да ги малтретира, макар на форум, почнувам да вријам од внатре. Само заради тоа. Otherwise I wouldn't give a fuck.

Вториот болд е типичен пример за позитивна дискриминација. Тотална спротивност на рамноправноста, па и доминацијата на жените кои сакаш да ги провлечеш како факти. За да би биле рамноправни и за да ти не би бил лицемерен, треба да го охрабруваш секој конфликт, секој дуел во кој тие би ја докажале де факто таа рамноправност. Во една ваква ситуација, баш Burn84/Члено им ја дава таа можност, а ти си тој витез in shining armor кој ќе ја спаси кутрата и беспомошна Guinevere од лошите, силните и попаметни од неа чичковци.

On a side note, секоја понатамошна навреда и сите мислења со клевети и закани ќе бидат избришани и санкционирани. Истото важи и за Члено

За да би биле рамноправни и за да ти не би бил лицемерен, треба да го охрабруваш секој конфликт, секој дуел во кој тие би ја докажале де факто таа рамноправност.

Па и таа мислам го смести кај што треба. Девојката не е за потценување :).

А дека ме сметаш за лицемерен, е само рециклирање на твоите претходно доста пати искажани ставови кон мене. Не е ново. Само не знам зошто мораш да ми го повторуваш цело време, тоа не го разбирам.

Најјако од темава е фактот дека си пишувате пробувајќи да докажете еден на друг дека претходната вечер сте ебале и сте биле ебани.
Убавите интелектуалци на бато.

Back
На врв Bottom