Епа има нешта што неможеш да ги купиш со пари , на пример ЉУБОВ можда добиеш било каква девојка во кревет но никогаш нема да биде од љубов тоа ќе биде само ИНТЕРЕС се додека има корист од тебе доколку остареш и моќта ти се намали биди сигурен дека ќе направи трансферТе прават и срекен како не те прават,све што не се купува со пари се купува со повеке пари.
Епа има нешта што неможеш да ги купиш со пари , на пример ЉУБОВ можда добиеш било каква девојка во кревет но никогаш нема да биде од љубов тоа ќе биде само ИНТЕРЕС се додека има корист од тебе доколку остареш и моќта ти се намали биди сигурен дека ќе направи трансфер
Кога е требало пешки да одам, одил сам. Малку е несериозно да даваш такви метафори....а и Велес е далеко, ако одеш пешке (а ене го кај ти е).
Имаш ли лично решено проблеми со пари/многу пари?Како испадна муабетот подобро безпари оти слобода ќе немаш.
Не рекле џабе каде што парата буши ни бургија не буши и толку е муабетот.
Финансиска сигурност и среќа се два различни поими..Ова е според мене . Парите не те прават среќен но ти даваат сигурност![]()
Баш и имам и тоа со не многу пари ама битно со пари. Да ги имав многу немаше ни да се најдам во таква ситуација, ама тоа е.Имаш ли лично решено проблеми со пари/многу пари?
Чисто информативно.... (да поткупиш некој, на пример... да добиеш некаква нематеријална корист со помош на пари)
Ситуацијата во која си е затоа што ти така си сакал, а не заради некои хартии.....би се изненадил кога би дознал што се сакаш, а не знаеш дека го сакаш.Баш и имам и тоа со не многу пари ама битно со пари. Да ги имав многу немаше ни да се најдам во таква ситуација, ама тоа е.
Батали ти та работа.Ситуацијата во која си е затоа што ти така си сакал, а не заради некои хартии.....би се изненадил кога би дознал што се сакаш, а не знаеш дека го сакаш.
Не ти се свиѓа нештоБатали ти та работа.
Искрено не сум навлезен така длабокоумно во филозофирање.Не ти се свиѓа нешто
Полесно е други да се криви, знам.
владе, сите сме биле у некаква каша, па сме се вадиле на некаков начин.. Ама тава не е доволна причина да мислеш оти парите можат да ти ги решат сите проблеми и да ти ја дадат посакуваната слобода.Мене тоа ми е доволно, а дали сам сум се нашол или сам сум бил крив ама ич не го менва фактот дека ке наебев така да...
Епа сега ретко одат и едното и друготоДа де, љубов не се купува со пари, у реду е. Али љубовта тешко дека ќе опстане ако секој ден се расправаш со љубената од причина што немате пари