Жена од Пустец - Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата milco45
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би земале/купиле жена од пустец?

• Да, зошто да не ако е убава

Гласови: 156 54,4%
  • Никогаш тоа е многу примитивно и понижувачки

Гласови: 131 45,6%

• Вкупно гласачи
    287
Ако ти се понашаат шмизлерајски не им се свиѓаш бре! Имаат гордост и дигнат нос оти им се може. Имаат избор, имаат внимание, ги заболе дали таму некој од ќош ги шмека или не. Да немаат избор ќе се симнат меѓу луѓето. Многу едноставно немаш карактеристики со кои жените би трчале кон тебе како да си Шконтлаѓанец што би рекол Лазар, не ти се пуштаат не те шмекаат, не нудиш ништо. Со сила ли ќе ги тераме девојкиве да трчаат по нешто што не ги интересира? Ако ловиш спонзоруши, направи кеш, ако ловиш манекенки направи изглед, ако ловиш мисирки претвори се во мисир. Суштината на муабетот ми е, дека вкусот ви е погрешен. Сакате мирна и фина, а се плеткате по девојки кои се гласни и безобразни. Иди отвори очи таму негде има милион повлечени и тивки девојки кои чекаат принцови и веруваат во бајки. Она што го бараш ќе го најдеш. А не се пикаш кај што не ти е местото, па кукаш по цел женски род. Нема врска дали е некој од село или град, имаат врска амбициите и интересите и кој како си ја гледа иднината. Исто и со овој што неможел да си најде мома што ќе седи во село, не нудел ништо, можеби не ни барал, никоја не го бендисала па отишол да си купи некоја со пари. (муабетов не го сфаќај лично, иако така звучи, сфати го општо кон цел машки род)
--- надополнето: 10 јули 2012 во 19:21 ---
Пак си тераш по старо , ами ај ќе те поштедам , нека биде по твое ... овакој не остануе завршена работа :D
Ќе отидам на гости кај мојот роднина-ерген , да го прашам зошто нема сеуште девојка , ако ми одговори според твоите мислење , во ред , ако не тогаш чувај се од моите зборови :cool:
А гледам нејќеш да ме цитираш за погоре кога спомнав дека човек од село и човек од град не е исто - си имаат свои мани подеднакво
Што мислиш , ќе отиде во град да побара девојка за да ја носи дома , ќе се согласи ли ?
секако не - ќе се насмее слатко и ќе си продолжи по својот пат - го знаеме патот :D
Кој е луд - 21 век , жена од град да бега во село , кај моето село сите се разбегаа , а камоли ќе се вратат некад !
--- надополнето: 10 јули 2012 во 21:36 ---
Абе тебе на тие години -малд и зелен, зарем ти дошло девојка ти да знае да ти замеси зелник, и да ти напраи добро тавче гравче у земјено садче, и после тоа да ти ги испере чорапите на рака:confused::eek:?

п.с. сексот на пример те интересира или јок таа работа?
Другар , сериозно ги сфатив работи , секако дека нема да отидам предалеку како што наведе погоре
Нема да ја терам на присилна работа - никогаш
Каде спомнав да ги испере чорапи в рака :pos:
Не сум толку луд да ја терам да ги пере , си има машина место неа ќе си работи :D
Не се чуди , еден албанец се ожени на 17 години ( како мене )
А да не спомнуемо што работи нејзина жена :pos:

а ти треба да ќутиш и тераш по нивно,оти ќе бидеш ЗГАЗЕН :sneaky:
Чекај , чекај
Да учам од вашите грешки па да си ги искористам
нели од грешки се учат :D
Ако дојде во тој момент ни јас незнам што да направам
Џабе попаметан попушта :pos:
Се надевам во иднина да не дојдам и до таа ситуација :D

Пак се враќаме назад. Значи негов проблем ако неможе да ја убеди. Она ако има избор ќе си избере за неа најдобро тоа е нејзин избор. Значи има избор, овој ако нема нека иде нека си купи. Е сега она е неморална оти избрала наместо овци да живее во град, а овој кутриов ќе го жалиме. Ќе му отворам и клуб да го плачеме, за грев неможе да убеди некоја за жена :(

Може да ја убеди, само ќе му требаат многу повеќе пари. :icon_lol:
Македонките се за мажи со многу подлабок џеб - примери и докази има на секој чекор особено сега кога се дојдени иселениците. И биди сигурна дека во странство ги гледаат македонките како „стока“ исто како што овде македонките ги гледаат албанките од Пустец.

Може да ја убеди, само ќе му требаат многу повеќе пари. :icon_lol:
Македонките се за мажи со многу подлабок џеб - примери и докази има на секој чекор особено сега кога се дојдени иселениците. И биди сигурна дека во странство ги гледаат македонките како „стока“ исто како што овде македонките ги гледаат албанките од Пустец.

Пак негов проблем.
Остај вие сите богаташи во Македонија затоа сеуште жени по улица минат. Незнаев дека живеам во најбогатата држава во Светот, јас мислев дека се наоѓам во најмизерната.

Пак негов проблем.
Остај вие сите богаташи во Македонија затоа сеуште жени по улица минат. Незнаев дека живеам во најбогатата држава во Светот, јас мислев дека се наоѓам во најмизерната.

Тие сеуште чекаат/бараат купец. :) Јебига, поарните се продаваат побргу.;)

Чекајте сега, не ја разбирам баш поентава на маживе (ако уопште ја има), дали тоа значи дека штом јас не сакам да се преселам во село, сум неморална? o_O

Логикава вришти, за секс најверојатно :icon_lol:

Чекајте сега, не ја разбирам баш поентава на маживе (ако уопште ја има), дали тоа значи дека штом јас не сакам да се преселам во село, сум неморална? o_O

Логикава вришти, за секс најверојатно :icon_lol:

Не е баш така, поентата е тоа дека купувањето на жена од Пустец е неморално колку што е твојата одлука да не живееш во село неморална.

Се надевам направи пари од женските чела во фамилијата ;)

Не, кај нас женските се тие кои ги земаат и трошат парите и тоа дури има... после си бараат друго купче за трошење.:pipi:

Не, кај нас женските се тие кои ги земаат и трошат парите и тоа дури има... после си бараат друго купче за трошење.:pipi:

Се разбира дека не. Не ни помислив дека твоите се во муабетот, тие се настрана во златен кафез.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom