Од Семе Скапано(Синапово) една слика, ќе ја објавам пак после...Немате дозвола за преглед на оваа страница или извршување на оваа акција.
It's time.Од Семе Скапано(Синапово) една слика, ќе ја објавам пак после...
многу забегаа ко пинки и шваба од тоа филмот
Мафија ради, мафија кради, мафија чотек јади!
Еве....It's time.
Верници? Толку е лошо да си верник..........неразбирливо. Јас не сум некој огромен да речам, ама постојат луѓе кои се соживуваат со тие работи, пример кој јас го познавам, на мајка и умира 2 годишно дете, единствена утеха и верува во истата е дека нејзиното дете сега некаде се наоѓа и му е убаво.....тоа е толку лошо, ретардирано, со таа филозофија да живее некој?! Така сфатила дека и е подобро, то не е ништо чудно.Еве....
Значи не се нормални у пичку материн.....Прегледај го приврзокот 46009
За семе скапано веќе знаеме, ама овие што пишувале коментари „амин господе, просветли не“, за тоа неам збор....
Нека си веруваат де, ама на фејсбук да се молат, а и оваа сликава чувај ме мене и роднините е голема глупост.Подобро да одат во црква и да кажат чувај ме мене и роднините, отколку на фејсбук да објават слика со текст, сигурно преку фејсбук господ нема да му ги слушне молитвите.Верници? Толку е лошо да си верник..........неразбирливо. Јас не сум некој огромен да речам, ама постојат луѓе кои се соживуваат со тие работи, пример кој јас го познавам, на мајка и умира 2 годишно дете, единствена утеха и верува во истата е дека нејзиното дете сега некаде се наоѓа и му е убаво.....тоа е толку лошо, ретардирано, со таа филозофија да живее некој?! Така сфатила дека и е подобро, то не е ништо чудно.
пиши им ви ибам гз мамин.ќе се римуваНека си веруваат де, ама на фејсбук да се молат, а и оваа сликава чувај ме мене и роднините е голема глупост.Подобро да одат во црква и да кажат чувај ме мене и роднините, отколку на фејсбук да објават слика со текст, сигурно преку фејсбук господ нема да му ги слушне молитвите.