Маскулизам

• Креатор на темата Креатор на темата Вештерот
  • Време на започнување Време на започнување
Жена на жена е најголем непријател, не ве сфаќам зошто се жалите?
Од друга страна никој не ви е крив, што сте им дале толку права на жените, затоа денеска ве газат на сите полиња! Ионака поголемиот дел од машката популација се понаша бетер од женско, па не е ни чудно, што ние женските имаме поголеми МУДА од машките!
Бидете среќни што имате и олку права ;)!

Добро си?

Нареден пат кога некој ќе ви спомне за рава на жени слободно акнете и шамар и пратете ја во кујна.
Ако е права жена ќе ви каже фала и ќе ви измие нозе, ако е од новокомпонавине кокошки ќе се омужи за метросексуалец и за некоја година ќе ве бара да ја ебете....како и да е, на крај вие ќе ја ебете.

Нареден пат кога некој ќе ви спомне за рава на жени слободно акнете и шамар и пратете ја во кујна.
Ако е права жена ќе ви каже фала и ќе ви измие нозе, ако е од новокомпонавине кокошки ќе се омужи за метросексуалец и за некоја година ќе ве бара да ја ебете....како и да е, на крај вие ќе ја ебете.

Да де, знаеме дека си на листата на секоја домаќинка, чекаат ред само за да ти го осетат.

Сигурно си прав балкански муж. Сигурно со една рака типкаш на тастатура, бидејќи во другата имаш лименка ... не scratch that, имаш шише, Скопско, седнат си по маичка и боксерки пред компјутерот, а со другата кога не пишуваш, драпаш муда. Или им ги продаваш истите за бубрези овде на кајганџииве.

Да де, знаеме дека си на листата на секоја домаќинка, чекаат ред само за да ти го осетат.

Сигурно си прав балкански муж. Сигурно со една рака типкаш на тастатура, бидејќи во другата имаш лименка ... не scratch that, имаш шише, Скопско, седнат си по маичка и боксерки пред компјутерот, а со другата кога не пишуваш, драпаш муда. Или им ги продаваш истите за бубрези овде на кајганџииве.
оф леле...

Си ебнал нешто досега?

Ми се чини дека ова што го напиша е зафрканција и не мислеше сериозно.

Ми се чини дека ова што го напиша е зафрканција и не мислеше сериозно.
Конечно некој го сконта хуморот.
:cuc:
--- надополнето: 11 јули 2012 во 01:44 ---
Си ебнал нешто досега?
Па да бидам искрен до сега се занимавав со таа активност и затоа не бе во можност да ви одговорам на прекрасните кометари.
Ако е некоја твоја другарка, однапред се извинувам, но и таа инсистираше.

Ова само ќе претпоставам културно дека е за мене со оглед на историјата на твоите мислења.
Исто така најџентлменски на македонски ќе ти одговорам затоа што јас не се курчам со познавањето на мојот англиски јазик иако работев како преведувач (упс еве само што се пофалил...оу не станувам атеобудист).
А знаеш ли како ги викаат тие како тебе?
...неизебани :)

пиес: интелектуална супериорност треба да се докаже и заслужи а не само проектира. Со тоа сакам да кажам дека шетање низ центар со книга у рака не значи дека си паметна и читаш книги туку...дека се шеташ низ центар со книга во рака.

Ова само ќе претпоставам културно дека е за мене со оглед на историјата на твоите мислења.
Исто така најџентлменски на македонски ќе ти одговорам затоа што јас не се курчам со познавањето на мојот англиски јазик иако работев како преведувач (упс еве само што се пофалил...оу не станувам атеобудист).

пиес: интелектуална супериорност треба да се докаже и заслужи а не само проектира. Со тоа сакам да кажам дека шетање низ центар со книга у рака не значи дека си паметна и читаш книги туку...дека се шеташ низ центар со книга во рака.

Момакот реши да се правда, а?
И демек толку се навреди од мојата заебанција што реши да напаѓаш на лична основа? Колку патетично :) А баш ми е мило што проблемов те засегна.

Таквите како мене вчера имаа луд и перверзен секс и денес се’ ги боли, ти кога последен пат ебна? :)

пиес: Не биди смешен да го користиш зборови со кои немаш допирна точка, како на пример „интелектуалност“. Пардон, за разлика од тебе, некој кој целосно ја промашил поентата на муабетот и е несбособен да ја сфати, некој друг нема потреба да мери полови органи, го смета тоа за потполно непотребно ;) Супериорност, give me a break! :pos:

Оди :drk:

Момакот реши да се правда, а?
И демек толку се навреди од мојата заебанција што реши да напаѓаш на лична основа? Колку патетично :) А баш ми е мило што проблемов те засегна.

Таквите како мене вчера имаа луд и перверзен секс и денес се’ ги боли, ти кога последен пат ебна? :)

пиес: Не биди смешен да го користиш зборови со кои немаш допирна точка, како на пример „интелектуалност“. Пардон, за разлика од тебе, некој кој целосно ја промашил поентата на муабетот и е несбособен да ја сфати, некој друг нема потреба да мери полови органи, го смета тоа за потполно непотребно ;) Супериорност, give me a break! :pos:

Оди :drk:
Драга...бутање вибратор у вагина и замислување дека некој како мене те ебе не е секс.
Синсиерли...комон сенс.
:)

Ти реков дека интелектот не ти е јака страна...
како радијатор на плажа и тоа...и еве затоа што поглупиот попушта а јас признав дека сум поглуп, доста го млатиш со офтопици и желба за докажување :)

Всушност, голата вистина е дека она (па и јас), мисли дека си морон. Нема врска тоа со сексуална фрустрација, која на тебе била излеана (а кога сме кај тоа ..... you wish! :D), а девојката баш има парагон крај себе на сето тоа што не си ти. Не и недостига сексот ама ни унца. А ти продолжи да бидеш епитом на машкиот идиотизам, ти оди одлично (y). Може некој од кајгана и со трофеј за тоа ќе те награди.

Машката супериорност од друга страна, не треба да се докаже, нити заслужи, а секој мрсулко кој стигнал до периодот кога му вријат хормони може да ја проектира, преку цврсто зграпчени кур и муда додека се влече со нозете една по една во чекорење по улица, а со другата рака одржувајќи отпор кон гравитацијата, да шлапа по задник женски кои не ги ни знае, затоа што му се може, и да јаде гомна како он се заебавал за шовинистичките ставови и притоа влегува во истите конфронтации, но од друг, "интелектуален" агол :).

Сакам да кажам мафтање овдека на добро скоцкани зборови нити те прави попривлечен за женскиов свет (освен можеби Sussaro, сигурно сврши додека ти го чита постов), те прави загубено маже во свет кој доживеал подем на феминизам, кое ете преку вакви постови, се обидува да се справи со реалноста. Не, не е тоа маскулизам, туку дегенизам.

Оди сега кажи им на другарите како сите жени се курви, заслужуваат да бидат само во кујна или спална, дека феминистките се лезбејки кои мразат мажи а интелектуалките, шмизли кои по град се шетаат со книга под/во рака која им помага за имиџот да се пренесе визуелно :)

Всушност, голата вистина е дека она (па и јас), мисли дека си морон. Нема врска тоа со сексуална фрустрација, која на тебе била излеана (а кога сме кај тоа ..... you wish! :D), а девојката баш има парагон крај себе на сето тоа што не си ти. Не и недостига сексот ама ни унца. А ти продолжи да бидеш епитом на машкиот идиотизам, ти оди одлично (y). Може некој од кајгана и со трофеј за тоа ќе те награди.

Машката супериорност од друга страна, не треба да се докаже, нити заслужи, а секој мрсулко кој стигнал до периодот кога му вријат хормони може да ја проектира, преку цврсто зграпчени кур и муда додека се влече со нозете една по една во чекорење по улица, а со другата рака одржувајќи отпор кон гравитацијата, да шлапа по задник женски кои не ги ни знае, затоа што му се може, и да јаде гомна како он се заебавал за шовинистичките ставови и притоа влегува во истите конфронтации, но од друг, "интелектуален" агол :).

Сакам да кажам мафтање овдека на добро скоцкани зборови нити те прави попривлечен за женскиов свет (освен можеби Sussaro, сигурно сврши додека ти го чита постов), те прави загубено маже во свет на подем на феминизам, кое ете преку вакви постови, се обидува да се справи со реалноста. Не, не е тоа маскулизам, туку дегенизам.

Оди сега кажи им на другарите како сите жени се курви, заслужуваат да бидат само во кујна или спална, дека феминистките се лезбејки кои мразат мажи а интелектуалките, шмизли кои по град се шетаат со книга под/во рака која им помага за имиџот да се пренесе визуелно :)
Хомосексуалец, скорпија во хороскоп со длабоки и наталожени фрустации од социјално неприфаќање. Сега ми е јасно преска кога ме праша дали сум свршил, тоа сигурно би ти причинло задоволство. Но за жал ќе мора да се задоволиш со мојата желба за утринско серење при читање на емотивно несозреани индивидуи на кои што светот им е крив ама од страв да не ги тепа светот се кријат зад тастатура. Уствари сеа се хипстери у мода, можда и ќе успееш да си најдеш среќа и јајца.

Али како и да е....со оглед на фактот дека твојот одговор кон мене не е потикнат поради директен конфилкт со твој конкретен став, идеја или залагање - но е потикнат од желбата твојата целоживотна фрустрација да ја пукнеш на уште еден smart-ass форумџија со доминантен карактер и его поголемо од ајфеловата кула (типови на луѓе од кои си кркал ќутек, и разноразни малтретирања) за жал истото нема да биде сватено како сериозно.
Тоест чекај да ти го преведам на јазик за глупаци за да сконташ: твоиве мислења на форум луѓево ги земаат за сериозно како магистратурата на урко...тоест ич уопште.

Горенаведеното, плус фактот дека ми е жал што си веќе уништена особа на која што точката на фрустрација е неподнослива и при утрински форум постови, јас се повлекувам од понатамошна било каква дискусија со тебе. Не само затоа што сум: литературно, интелектуално, културолошки и академски посупериорен од тебе....туку само затоа што имам некакви морални вредности да не газам врз социјално угнетувани имбецили.

Back
На врв Bottom