V1kTo.Or
Талкач
- Член од
- 16 август 2011
- Мислења
- 504
- Поени од реакции
- 304
Колку брзо навалија по по по ...10 минути пробувам да ја отворам страната никако не можи
Колку брзо навалија по по по ...10 минути пробувам да ја отворам страната никако не можи
Падната е страната кај мене уопште не ја отвара вишеЗошто неможам да одберам град и училиште на резултатите ?
тестот никако не го дават да го видиш..евентуално да дајш 1000че и одново да ти го прегледаатМатематика 2ка со 26%. Ма немој да ме јебеш бе. Поразорачан здравје. Во најмала рака очекував јака 2ка или слаба 3ка. 26%...една четвртина само решено, а само заокружувањето е 25%. Не е можно...морам да си го видам тестот. Има ли така можност патем ?
Ти барем си сигурен дека положи, јас ни то не го знамМатематика 2ка со 26%. Ма немој да ме јебеш бе. Поразорачан здравје. Во најмала рака очекував јака 2ка или слаба 3ка. 26%...една четвртина само решено, а само заокружувањето е 25%. Не е можно...морам да си го видам тестот. Има ли така можност патем ?
Онака да се пишеше сите ќе фрлеа по 1000 денари за да положат.Имам едно другарче...
Не положи македонски
а математика положи со 5ка
лелееееееееееееее....
ама смешно е малце... ама нема врска
е сега прашувам од негово име...
Ако поднеси приговор дали има големи шанси да му пиша онака една 2.
или треба цело лето учи пак ?!
ај некој нека пиши тука ?!