leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Извини, али муабетот започнува вака : Си купил жена од Албанија оти македонкиве се дрољи, трчаат по пари и несакаат да живеат во село. Значи вашата карактеристика да се пикаат машки зборови во уста е стварно незнам што збор да употребам. И уште еден клизачи, овие што ги продаваат во Албанија се морални, а овие овде не се.Хаха значи типот го направил токму тоа се снашол и си нашол жена од пустец кое вие почнавте да го правите како да е неморална работа па кога почна да се збори за неморал и се отворија картите ја вртите на снаоѓање.
Тие во парк се снаоѓаа се ебеа со Шкотланѓаните за пијачка во клуб супер за нив нека прават што сакаат гајле ми е.Типот си нашол невеста платил за нејзе пак истото гајле ми е.Не знам само според која скала судите дека да се ебеш за пари е нормално али да платиш за ебење е неморално.
--- надополнето: 10 јули 2012 во 15:04 ---
Никој не го жали туку некој него го прават како да е животно зошто отишол и платил за жена.А од друга страна ги бранат курвичињата кај нас кои ги шират нозете за пустата надеж дека типот ќе им среди никогаш во животот да не работат.
И второ овој не плаќа за ебење, туку купува живо битие за себе. Ако е јак мангуп и сака избор што не отиде без пари да си фати некоја? Зошто без пари не си земат Албанки нашиве локал фраери?