- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
Не сум ги видел во живо, ама лично бел телефон некако ми е женски. Навивам за плавиот .Koj e poubav, plaviot ili beliot? Koj gi ima videno vo zivo dvata?
Не сум ги видел во живо, ама лично бел телефон некако ми е женски. Навивам за плавиот .Koj e poubav, plaviot ili beliot? Koj gi ima videno vo zivo dvata?
Isto mislam .Не сум ги видел во живо, ама лично бел телефон некако ми е женски. Навивам за плавиот .
А iPhone-от не ви е скап, нели? За него треба и срцето да го продадеш. За овој бар ти се исплати инвестицијата, добиваш на перфоманси повеќе од 4Ѕ-ката а иста цена се.Јако е телефончево, брзо и има и од пиле млеко у него.
Ама...за да го купам ќе треба да продадам бубрег
Абе веќе сите телефони ќе бидат цигли. Ете и 5ката сега што ќе излезе ќе биде голем како С3-ката.Вчера го земав плавиот модел Задоволен сум од брзината многу, само што е ко цигла што да правиме
Со среќаВчера го земав плавиот модел Задоволен сум од брзината многу, само што е ко цигла што да правиме
Ај со среќа друже! Од оператор некој го зема или од мобилара?Вчера го земав плавиот модел Задоволен сум од брзината многу, само што е ко цигла што да правиме
Од мобилара И само уште нешто, тачот некако ми дели прекрасен,дури боље ми е и од ајфонот.Многу агилен и одличен мобиленАј со среќа друже! Од оператор некој го зема или од мобилара?
Е па ако сакаш најнова технологија тогаш биди спремен и да платиш. Буквално за се е исто, автомобили, компјутери, телевизори и да не набројувам понатаму.Ѕверка телефон, само што го направија скап како ајфон. Same shit!
Utvrdile od Samsung, a i deckoto priznal deka mu se natopil i go susel vo mikrobranova. Posle toa mu se zapalil...Еве и Galaxy SIII се запали, случајот е од Ирска, телефонот би ставен на car dock и така од ништо почнал да гори со бел пламен. Па внимавајте, посебно ако го чувате во џеб
http://www.gsmarena.com/be_aware_of_the_inflammable_galaxy_s_iii-news-4426.php