Фан Клуб: Вардар

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Момци да ве поздравам од Кина!:)Незнам за вас ама јас едвај чекам да ја гледам утакмицата со БАТЕ,да го видам повторно нашиот Вардар во Европа,таму кај што му е местото.Цело време пратам што се случува преку Црвено-црно семејство,официјалната фејсбук страна,овде...немој да бидете толку критични,радувајте се што Вардар е пак во Европа и сами знаете кај бевме лани.Никој не веруваше ни пред 9 години дека во Москва можеме да направиме нешто,па ни ние играчите ама видовме што се случи.Бидте позитивни и правете мобилизација,нека знае Скопје и Македонија дека Вардар се врати,дека Вардар е повторно гордост на Македонија.Можам да замислам како ќе биде на Градски кога ќе играме,таа атмосфера од ЦСКА И Спарта никогаш нема да ја заборавам,сакам да го повторите тоа.Криво ми е што неможам да бидам на стадион ама преку нет ќе пратам се што се случува.Ве поздравувам многу уште еднаш и сакам да знаете дека ја имате мојата подршка секогаш на било каков начин исто како што вие мене ме поджувавте додека го носев светиот дрес.Бидете живи,здрави и среќни сите.ЕДЕН Е ВАРДАР

Влатко Грозданоски

од форумот на www.komiti.org

F

FARANG

Гостин
Lol.... Ova za vlatko za zal mislam deka nema vrska. Neznam kolku znaete ama FACEBOOK e ZABRANET vo KINA i e blokiran. Crveno crno semejstvo si pravi reklama?
--- надополнето: 9 јули 2012 во 17:58 ---
Lol.... Ova za vlatko za zal mislam deka nema vrska. Neznam kolku znaete ama FACEBOOK e ZABRANET vo KINA i e blokiran. Crveno crno semejstvo si pravi reklama?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
--- надополнето: 9 јули 2012 во 17:58 ---
Не е напишано на Фб туку кај нас на форум :)
На komiti.org :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не сум за вардар, ама ако го зеле другарчето Борче, навивам за нив наредна сезона :)

F

FARANG

Гостин
svativ ama kako go cita crveno crno semejstvo ili ofcilijalnata strana na FB?

Ne me svakaj gresno DAJ BOZE DA E VISTINA :) ama ne veruvam

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Во тој случај ќе останеме без ниеден пристоен играч. Како сакаш Вардар да му биде прва опција кога таму се обидува да ги убеди за договор 4-5 пати потежок од тој што би го добил кај нас. Како не ги согледувате работите малку реално, не ми е јасно. Секој се бори да заработи што повеќе во животот. Нема да живее ваљда од тоа што освоил македонско првенство и играл во второ квалификационо коло од ЛШ.
--- надополнето: 9 јули 2012 во 15:42 ---

Грешка си за ова. Сандре Маневски или такозвани Мацола си нема врска со Борче. не е е ни Битолчанец уопште ;)
И Борче не е од Битола,туку од Горно Оризари(село пред влезот на Битола).......:D
Како и да е,со среќа нека му е ако потпишал,добивате добар играч....(y)(гарантирано)....
Со оглед на лимитираниот избор на квалитетни играчи на пазарот,Вардар собра доста добри домашни играчи,Георгиев,Темелков и Маневски,подобро овие отколку некои непроверени Срби и чоколадни таленти.....:)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
svativ ama kako go cita crveno crno semejstvo ili ofcilijalnata strana na FB?

Ne me svakaj gresno DAJ BOZE DA E VISTINA :) ama ne veruvam
Па не е Facebook, туку форум. Едното со другото си нема врска.
И Борче не е од Битола,туку од Горно Оризари(село пред влезот на Битола).......:D
Како и да е,со среќа нека му е ако потпишал,добивате добар играч....(y)(гарантирано)....
Со оглед на лимитираниот избор на квалитетни играчи на пазарот,Вардар собра доста добри домашни играчи,Георгиев,Темелков и Маневски,подобро овие отколку некои непроверени Срби и чоколадни таленти.....:)

F

FARANG

Гостин
Procitaj STO NAPISAL VLATKO... Celo vreme prati preku Crveno Crno Semejstvo, oficijalnata fb strana... TOA NE E VOZMOZNO VO KINA. Toa go vikam. Znaci on moze da ja napisal porakata na forumot ali deka prati preku FB nema sansi. Da recel prati po net, forum, vesnici aj ke veruvav ama vo kina FB e ilegalno. Ima nacini kako da si proveris ama e tesko i treba da si povrzan sto nemislam deka on e.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Procitaj STO NAPISAL VLATKO... Celo vreme prati preku Crveno Crno Semejstvo, oficijalnata fb strana... TOA NE E VOZMOZNO VO KINA. Toa go vikam. Znaci on moze da ja napisal porakata na forumot ali deka prati preku FB nema sansi. Da recel prati po net, forum, vesnici aj ke veruvav ama vo kina FB e ilegalno. Ima nacini kako da si proveris ama e tesko i treba da si povrzan sto nemislam deka on e.
www.hidemyass.com.. i mal milion takvi stranicki preku koi mozes se si sesto da proveris od kina mongolija zanzibar...

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
^ На почеток на текстот за момент помислив дека ти си отишол у Кина бе :pos:
Што би праел ја у Кина наркомани едни :)

И глеам никој не пишал у четврток пријателска со рабопички на нивното помошно од 7,собирање у 6 на фонтана.Да им покажеме на другите како се навива на +40

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Што би праел ја у Кина наркомани едни :)

И глеам никој не пишал у четврток пријателска со рабопички на нивното помошно од 7,собирање у 6 на фонтана.Да им покажеме на другите како се навива на +40
Се гледа кој се дрогира :icon_mrgr:
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Вардар.1191/page-1259#post-5154385

F

FARANG

Гостин
www.hidemyass.com.. i mal milion takvi stranicki preku koi mozes se si sesto da proveris od kina mongolija zanzibar...

Se e toa ubavo ama ne raboti od kina. Jas ti kazuvam od iskustvo. Procitaj na net za 50cent army. 300 000 luge plateni da komentiraat, nabljuduvaat i da blokiraat takvi saitovi vo kina. Kona ne e zanzibar ;)

Ne vikam deka e NEVOZMOZNO samo deka tesko bi bilo pogotovo koga za takov prestap ne samo kontraktot ke go izgubi nego i u zatvor moze da odi.

Kako i da e da se vratime na Vardar, ako Vlatce prati toa e dobro valjda eden den pak ke se vrati.

Kajgana Shop

На врв Bottom