S
Stef Bachatero
Гостин
Искрено за мене квалитетна девојка е таа што знае како да се однесува надвор од креветот и внатре во него.Впечатокот што ќе ми го остави и ако имаме нешто заедничко е 100 пати поубаво од било кој wham bam and never see you again night и ако сексот е добар и она е квалитетен љубовник би ја задржал да биде до мене.А до тие дрските без врска девојки е многу лесно биди идиот и глуми лудило и физички контакт.Спонтаност кај мене е тоа што сакам да ме држи на петици што ќе и биде следно,зашто таков сум што сака да игра и така го разбирам животот како детска слагалица која ти треба да си ја наместиш како сакаш.
Било која девојка е пристапна само треба да знаеш како муабет и како да се постапиш и ако ти сметаш дека е квалитетна освен убавина има нешто друго што те привлекува кај неа тоа е квалитет а не фуфла на платформи и мисли дека го достигнала светот со тие штикли кој во секој момент може да падне доле
Било која девојка е пристапна само треба да знаеш како муабет и како да се постапиш и ако ти сметаш дека е квалитетна освен убавина има нешто друго што те привлекува кај неа тоа е квалитет а не фуфла на платформи и мисли дека го достигнала светот со тие штикли кој во секој момент може да падне доле