and welcome to the Veselinova

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Локација
од Скопље
images
До сите нејзини фанови да и посакаме топла добродошлица на Весна Веселинова , која на 16-07-2012 год. во 17:30 h. ке пристигне на аеродромот Aleksandar the great.

Па организирајте пречек. Ете јас ќе ви средам од гејт да ја пречекате и
експресно да помине пасошка и царина. Само нека подели некој автограм,
колку да не не реметат.

Јас колку што се сеќавам девојката се извини, сфати дека направила грешка и рече дека нема да продожи да се снима додека пее... Затоа, нема потреба од ремет. :)
Или пак јас сум во некоја заблуда....

На Триумфална говор да одржи ?

и за тоа ќе средам. пошо ќе има река народ, ќе средам сообраќајот да се
пренасочи за да може на улица да застанат луѓето на раат. и кај ќе решат фановите да се движат
секаде да им биде отворено плус и регулирано. и највава ќе пуштам утре до секторот за јрм на град скопје.

Јас колку што се сеќавам девојката се извини, сфати дека направила грешка и рече дека нема да продожи да се снима додека пее... Затоа, нема потреба од ремет. :)
Јас имам ексклузивни видеа од неа кој никогаш не се објавени.:LOL:

и за тоа ќе средам. пошо ќе има река народ, ќе средам сообраќајот да се
пренасочи за да може на улица да застанат луѓето на раат. и кај ќе решат фановите да се движат
секаде да им биде отворено плус и регулирано. и највава ќе пуштам утре до секторот за јрм на град скопје.

Абе ти стварно или се зезаш? Па не сум ја цеца :-)

Абе ти стварно или се зезаш? Па не сум ја цеца :)

абе која цеца. ја на цеца мрсул не фрлам.

еве прва работа сабајле, тој двокатниот автобус ќе го резервираме.
гарант ќе ни го дадат без пари, заради промоција на млади македонски
ѕвезди. и кога ќе треба тргнуваме на аеродром.

Шо бе ја на Памела Андерсон да не ти личам? Ја сам природна :) такви срамоти веќе да не чујам?

Па уше подобро ако си природна ,мене ме палат amateur видеата ;) pls pls pls едно кратко видео или слика and me love you long time :love::X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom