Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.406
- Поени од реакции
- 5.971
Не. Истото.На друг пс работи?
Не. Истото.На друг пс работи?
Windows 7 имам на лаптоп, a на PC, XP.XP или windows 7?
Бидејќи може да биде долга операција, и незнам точно што е проблемот (мора да се види) ако сакаш, прати ми пп одкако прво ќе инсталираш Team Viewer, т.е. дај ми user id и pass, ќе се обидам да го средам проблемот.Windows 7 имам на лаптоп, a на PC, XP.
Ама битно ми е на лаптоп да го поврзам.
До верзијата 10.3 е, багосана е. Ако не те нервира тоа, нека седи, ќе искочи апдејт кај и да е, а ако те нервира, од filehippo инсталирај си постара верзија, т.е. 10.2Во последно време почна се често да ми „паѓа“ Adobe flash player? До што може да биде?
3-4 пати го имам истиот проблем за саат време, пред тоа еднаш месечно највеќе.
Десен клик на таскбар иди пропертис и одштиклирај use small icons.Како да ги зголемам иконите што ми се прикачени на таскбарот заедно со таскбарот? Предходно ми беа поголеми, сеа го земав од сервис компјутерот помали се.
Пробав со тоа првин unlock the taskbar, ама таскбарот се зголемува само, иконите на него не.
Иначе за 7ца се работи.
Ќе се убијам, саат време демек барав таму...Десен клик на таскбар иди пропертис и одштиклирај use small icons.
Има!Има некоја разлика при инсталација на ubuntu 12.04 и edubuntu 12.04? Пошто не успеав да најдам некоја подетална инсталација за едубунту, а има за убунту.
Да да. Одпосле видов дека е додаток само, ама првин чудно ми падна пошто тоа што го симнав од официјалната (едубутну 12.04) негои 2 и нешто гига беше.Има!
Прво инсталираш Убунту, потоа Едубунту...
Едубунту од пред некоја година излегува само како надградба за Убунту.
http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=F5N&p=3&os= види овдеИма некој драјвери за Asus F5N, O.S. Windows 7?
Џабе, не помага, пробано е.