Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дембеле со две раце го зеам :D Му се допаѓа ли и на некој друг играчов, мене голем впечаток ми остави сезонава, само мислев Тотенхем ќе го земат зошто тие тргнаа по него.
(y) Мене. Со него ќе ја добиеме цврстината во средниот ред. Силен играч, 24 години, една од главните алки во Фулам и редовно игра и за Белгија, плус тоа може да се земе за пристојна сума.

Добро бе што и стана на нашите? Со овие што не поврзуваат може да се добие само на квантитет :confused:
Друже, ние тргнуваме по реални цели, играчи кои имаме шанси да ги донесеме. Бејнс можеби не е најдобриот лев бек што постои, ама е најквалитетниот лев бек што ние можеме да го купиме. Алба, Алаба, Кол, Коларов, Лам, што мислиш колку од нив можеме да купиме и колку од нив би се согласиле да дојдат кај нас? Исто и за играчите од средината, не можеме да се носиме со шпанската катастрофално лоша и пристрасна поделба на средствата за ТВ правата во Примера ниту со клубовите што си имат милијардери за газди.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Другиве ок, ама Коларов не е ни нешто посебно, не знам што се пали народов толку по него. Ок, има силен шут, али неговите задачи , задачи што се карактеристични за бек катастрофално ги извршува. Другиве се закотвени кај што си се, не само кај нас во ниеден друг клуб не би дошле :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако земеме играчи како Дембеле и Бејнс ќе се фрлам од шести и ќе се молам жив да не останам.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940
Гигс и Занети од Интер никако не стареат. :)
Тие се киборзи бе, дојдени од иднината за да ги научат фудбалерите дека алчноста по пари не е се. Треба да се игра со клубот со срце. Скини им кожа, гарант некоја титаниумска легура се крие под неа :pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Ако земеме играчи како Дембеле и Бејнс ќе се фрлам од шести и ќе се молам жив да не останам.
Ај Дембеле и јас многу не го сакам да дојде кај нас дали оти не сум го многу следел Фулам сезонава па не сум запознаен со неговите квалитетите само против нас го гледав кога играше добар беше ,а САФ ги зема играчите што изиграле добро против нас ама Бејнс е многу добар лев бек не знам што имаш толку против него?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Немате толкава зграда во Крива Паланка бе :pos:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Немате толкава зграда во Крива Паланка бе :pos:
Хахахах.. со 8 е најголемата, затоа и пишав од 6ти пошто страв ми е од 8ми! :D

И мењај профил сликата да не се караме! :D

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Друже, ние тргнуваме по реални цели, играчи кои имаме шанси да ги донесеме. Бејнс можеби не е најдобриот лев бек што постои, ама е најквалитетниот лев бек што ние можеме да го купиме. Алба, Алаба, Кол, Коларов, Лам, што мислиш колку од нив можеме да купиме и колку од нив би се согласиле да дојдат кај нас? Исто и за играчите од средината, не можеме да се носиме со шпанската катастрофално лоша и пристрасна поделба на средствата за ТВ правата во Примера ниту со клубовите што си имат милијардери за газди.
За Бејнс немам ништо против го следам подолго време и сигурно е во топ три бекови во лигата, но Мутињо никако не го сакам во тимот ако игра како на тие мечеви што го имам следено и за Дембеле немам некое добро мислење но ајде да видиме што ке биде.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Имам и претходно пишано, додека е стариот на клупа не е проблем кого зимаме и за колку го зимаме, имаме свој стил на игра и кој и да дојде ќе се прилагоди на таа игра и ќе биде добар, проблемот ќе е потоа, што и како без него?
Инаку Гоше немам ништо против Бејнс, добар си е за во Евертон и нека си остане таму, го немам гледано на некој појак меч за да го проценам поубаво, сега за сега просек ми е само.. :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Лев бек би требало да се земе со оглед на тоа што Фабио го дадовме на позајмица во КПР па остануваме со Евра само како природен лев бек, единствен играч што тука би можел да игра е Еванс кој на минатата тура играше на пријателските таму и Ферги го пробуваше и солидно се снајде. Нема да биде воопшто чудно Ферги да не купи лев бек и Еванс да го игра со Евра таму ама мислам дека сепак нема да ризикува. Бејнс е далеку од лоша опција, еден од најдобрите бекови во ПЛ и со Евра да изиграат по 30 утакмици двајцата ќе биде супер али да не избрзуваме.

Дембеле после првата сезона што ја имаше во Фулам после стана друг играч, првата сезона кога дојде го играа како класичен шпиц додека после тоа значи оваа сезона го ставија позади напаѓачот а и на некои натпревари играше и како крило и топ играше. Дембеле е далеку поофанзивен од Мутињо и е солиден играч ама повеќе е од типот на Кагава да игра позади шпицот не е играч кој игра толку назад како ние што бараме. Дембеле играше пред Марфи и Етуху/Диара/Сидвел т.е. во формација 4 - 2 - 3 - 1. За 15 милиони фунти преку сила може да е наш играч.

Ферги иначе си гледа тенис на Вимблдон и Бекам исто. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom