Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Линковиве ви се на ниво на тие на Спасов од фан клуб Интер. Талкшит, трајбл фудбал, сан, заборавете ги ко сајтови.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Линковиве ви се на ниво на тие на Спасов од фан клуб Интер. Талкшит, трајбл фудбал, сан, заборавете ги ко сајтови.
Јас мислев http://www.talksport.co.uk не е како сан, трајбл фудбал и слични сајтови мислев дека не кажуваат многу глупи шпекулации .

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас мислев http://www.talksport.co.uk не е како сан, трајбл фудбал и слични сајтови мислев дека не кажуваат многу глупи шпекулации .
Are u fucking kidding me Gose? :pos: сајтов/радиово во UK го пратат само деца што сакаат да слушаат фантазија пред да си легнат навечер. Глупост создадена од Кис и Греј кои ги избркаа од СС па да живеат од нешто.

Гардијан, Тајмс, Мирор Спорт, Скај Спортс, Манчестер Ивнинг Њуз, тие се тие. Од новинари - Рори Смит, Оливер Холт, Џејмс Дакер, Боб Кас, Марк Огден, Данкан Кастлс, Рафаел Хонигштајн, Гилем Балаг, Греам Бејли, Даниел Тејлор.... Другово е ко суперспорт на Панче Малдини.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Гигс ќе биде капитен на Велика Британија за ОИ. Што убаво вака, Гигс на Олд Трафорд како капитен на ВБ.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Гардијан, Тајмс, Мирор Спорт, Скај Спортс, Манчестер Ивнинг Њуз, тие се тие. Од новинари - Рори Смит, Оливер Холт, Џејмс Дакер, Боб Кас, Марк Огден, Данкан Кастлс, Рафаел Хонигштајн, Гилем Балаг, Греам Бејли, Даниел Тејлор.... Другово е ко суперспорт на Панче Малдини.
@DuncanCastles: Manchester United have bid rejected for Moussa Dembele. Fulham will sell if money is right :noze:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дембеле со две раце го зеам :D Му се допаѓа ли и на некој друг играчов, мене голем впечаток ми остави сезонава, само мислев Тотенхем ќе го земат зошто тие тргнаа по него.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не зезајте топ е Дембеле, впрочем цела белгиска селекција е боли глава :) Дембеле > Мутињо, смејте се колку сакате на постов :D Памтите кога игравме против Фулам сезонава на ОТ кој ни праеше најголеми проблеми? :Р

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Не сум го следел Дембеле во Фулам на која позиција игра во АЗ знам дека играше играше напаѓач и понекогаш како втор напагач како Руни што игра кај нас не ни е потребен играч на оваа позиција ама како што читав 10-тина милони му е цената па за тие пари мислам дека вреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom