Времето денеска, 34 степени - дали?

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
LoL, у Малта е поладно од МКД :pos: стварно иде крајо на свето :coffee:

Иначе тука на сред Медитеран не мине повеќе од 36 моментално, додека лани лесно рипаше над 50+ , 30+ ноќно време.

Се е до психата бе, какво топло што ви е.. мраз е ладно јас почнав на долги да облекувам алишта :LOL:

Утре земете црна хартија и на него ставете го термометарот и директо на сонце или уште подобро земете метална кутија по можност црна , внатре термометарот , таа на сонце дирек и така мерете. Така најточно кажува;)
И не ме држите за збор ама кога кажуваат на вести кажуваат средна вредност од цел ден или максимална и минимална под сенка, така да нормално дека ке ви се разликува од таа моменталната, посебно ако е директно на сонце.

Зато сум поцрвен и од дресојте на македонските репрезентации :confused:

Не мерат така температура, туку ја земаат како просек. Ако е така што да речат Гевгелија 70 може да стигни :pos:

Затоа што сакав малце на зезање да биде осврната темава а така и испадна :)

Кога зборам јас дека македонскиве клошарски новинарчиња од форуми си збираат дневни вести :D Ко еднаш на Сајбер Рајдер кога му го собраа постот за кој оди даље кога беше ЕП у Литванија, вика Сајбер да пишев Албанија дека ќе иде, ќе пишеа и они без да проверат :pos:

Back
На врв Bottom