Меки се Гејците .............. треба покрај ова и ќотек да им удрат на нашиве .......... гратис ............ и не само ленти на таблиците од колите, туку и на челата на секој ’’Скопјаникос‘‘ да му залепат огромна трака на која што ќе пишува I'm Skopianikos, not Macedonian !
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
И пази уште кога ќе ми каже некој ............. ќе одам во Грчка на одмор, пошто е најблиску, или пак кога ќе ми каже некој дека таму било поевтино, поубаво и.т.н. ми иде да му залепам една ................. што е бе ова сите со мочка ли се праени ...... абе како може некој да ти го тура и пак да му одиш во дворот и уште да му даваш пари !
А пази 80/90% од Македонците кои одат на одмор надвор од Македонија одат во Гејција, а таа бројка е некаде околу половина милион Македонци(секое лето), а башка и викендашите да ги ставиме, кои одат нели на шопинг во Солун, пардон во Тесалоники за божиќ, велигден, 1ви мај и други празници/неработни денови за да си купат некое парче облека, бидејќи нели како што викаат таму било поевтино(жими таквото поевтино) !