Абе кинезите за нив се премија. Ако ништо друго, барем се климатизирани и тоа до ниво на кое ти станува дури и ладно понекогаш. Плус, си се качиш горе, си седнеш и не се замараш со никој, не се буткаш со старцине во вторник/петок.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прееска се враќав со Лаз 57-ца, сите прозори и врати беа отворени оти климата не работеше ама зошто отворени кога ветре не дуваше оти Лаз-от лазеше со 20 ретко 30 на саат. Како да испушташе душа. Башка и средната врата не работеше.
Немогуќе
~200 денари.А колку треба да платиш? Не знам дали вреди за одредена сума да си правиш дополнителни проблеми?
Ми е гајле за слободната, само да не ми праат некои проблеми, ма ке идам до крај ако сакаат нека ме даат на суд не идамИ не, мислам дека ЈСП не се занимава со судови (бар немам слушнато до сега нешто такво). Во најлош случај, нема никогаш да ти ја вратат слободната или пак нема да можеш да извадиш нова.
Кај имаш гратис слободна и покрај неа веројатно никогаш не си платил денар на ЈСП, правиш проблем за 200 денариМи е гајле за слободната, само да не ми праат некои проблеми, ма ке идам до крај ако сакаат нека ме даат на суд не идам