Македонија - Доминиканска Република | Квалификации за ОИ, Лондон - 1/4 финале [петок 23:30 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнаеме да прифаќаме порази а? :)
Сме изгубиле,сме изгубиле јеби га спорт е некој треба и да губи.

На Европското бевме едни од најдобрите во одбрана сега дупка, катастрофа, браво Лазовски
Антич секоја чест толку поени само на реклама и денеска постигнуваш :cuc:
И кој курац насекое за 3 да се шутирало

Абе и за мене да ми судат судии, ќе растурам кошарка, не дрндај само.

Психички сме слаби,тоа не ебе ептен!Второ полувреме 5 тројки безвезе шутнаа ко мислиш да бркаме резултат во последна минута.
Како и да е најмногу од се ме интересира која е причината што Николовски ни минута не заигра.

Незнаеме да прифаќаме порази а? :)
Сме изгубиле,сме изгубиле јеби га спорт е некој треба и да губи.

Знаеш што повеќе нервира од пораз? НЕКОЈ ШТО ЗБОРИ ДА НЕ СЕ НЕРВИРАШ!

Нај страмниот пораз на Македонија, секоја чест, и ве Молам немојте со коментарите мала држава сме шо очекувавте блабла.. навистина е срамота 20 разлика да се прокоцка. Ако има доблест селекторот уште утре ќе си даде оставка.
И што е најако со 10 разлика губиме ај да беше нешто изедначено ама со 10 разлика да изгубиш АЛОО

Тоа е тоа ... се осеќам посрано, ама сепак ми се херои момциве .. знаат кошарка. И најголемите губат, денес малку судиите, малку погрешна тактика и тоа е ..

ЌЕ ДОЈДАТ ПАК ВО ВАКВА СИТУАЦИЈА ВО БЛИСКА ИДНИНА, во тоа сум сигурен ! :cool:

Лазовски клоца.
Гече фала за се ама плачеш за пензија.
Психолог под итно да работи со играчиве.
Канаѓанецот дома да не стигне пичка му материна смрдена.

MFW+I+turn+in+a+school+project_3f3d45_3221727.jpg

Све по список на судиите , на тренерот на Доминикана , на Мартинезот гомнарот,на сите клошари -играчи од Доминикана ... мислам дека никад не сум имал притисок , ама после натпреварот ми се дигна 200/120 ... нека иде све у курац.

Ова ни беше Милениумска шанса да идеме на Олимпијада, а црнциве ни срушија све ....... ај у пм :mad::mad:

Да не играше Антиќ во одбрана како што играше 1ва половина, досега Гомникана ќе водеа 30 разлика. Доста се правите слепи, се кошаркарите/селектор ви се криви.

Не јадет гомна за Лазовски бе ало
Што може да се направи 1 минута пред крај ?

Судииве ги утепаа психички нашиве и крај,Лазовски ви е крив сеа

Да бара поагресивна игра на фаул кога не стигаа, да бара тајм аути, да бара борба. Нешто од ова, али тоа е тоа , аматер си е аматер.

Да бе , не може 20 разлика само од судии да изгубиш ! Се посраа последните 5 минути од 3та четвртина судење СМЕШКИ во корист на гомнава . Да не ги набројувам кој беа тоа СМЕШНИ ОДЛУКИ . И место со +10 , влеговме со +2 во последна четвртина. СМЕШКИ ЖИВИ , у наша лига вака не се судело !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom